2012/01/26

NOTD - edward







Mint tudjátok én is képtelen voltam ellenállni az essence 300 Ft-os akciójának, de mivel már nem volt túl sok minden kínálaton, ezért csak az essence nail art twins csodaszép 06 edward nevű árnyalata tért velem haza, ami már régóta a kiszemelt áldozatok között volt. (Én legjobban a nail art twinst sajnálom egyébként, remélem lesznek még hasonló csillámos csodák. )  (:
Ez alá került a szintén essence multi dimension 73 replay nevű árnyalata, amivel szerintem nagyon jól kiegészítik egymást. Sajnos a képeken nem látni, de élőben annyira szépen csillognak a konfettik. Nagyon örültem ennek a lakknak, ez volt már az utolsó darab, de amint megláttam máris tettem be a kosaramba és mondtam neki, hogy gyere a Mamához és egyből jött (megismert)!

Ti miket vettetek? 

9 megjegyzés

  1. nagyonszép:) a csillámoson gondolkozom h 300ért megérné..:)

    VálaszTörlés
  2. Úúúúúúúúúúúgy imádom ezt a színt ! Gyönyörűséges!

    VálaszTörlés
  3. most nagyon tetszik a körömhosszod, mindig hagyd ekkorára szerintem.=) amúgy a twinsen én is csodálkoztam, hogy miért vonták ki, mert én előtte is mindig csak lefosztott polcokat láttam. mondjuk az új szortimentben lesznek új csillámosak, szóval megnyugodhatunk.

    VálaszTörlés
  4. úú nagyon szép:) holnap szerintem megint essence termékek vásárlása lesz. :)

    VálaszTörlés