2011/08/02

FOTD - unknown ( step by step )

Sziasztok!
Tegnap csináltam egy step-by-step sminket, csak nem volt időm felrakni. Most is rohanásban vagyok, de még délelőtt meg akartam nektek mutatni.
Az 1000 ok közül, hogy miért legyen még jó idő - a nyilvánvaló még csak augusztus van dolgot leszámítva - azért is visszatérhetne a napsütés, mert képtelenség normális képeket csinálni ilyen megvilágításban. Miután kész lettem a sminkkel bejártam a ház, majd az udvar összes pontját egy tükörrel és fényképezővel a kezemben, de csak nem sikerült értelmes arcos képet csinálnom. Úgyhogy új poszt került a Bejegyzések, amitől totál idegbeteg lettem verseny első helyére. :D
Nagyon sajnálom, hogy a képek nem adják vissza tökéletesen a színeket, pedig élőben a fehér szó szerint világít a szemhéjamon, a kék pedig kék és nem lilás-szürkés... : /


1. lépés: Highlight a szemöldökcsontra  - essence colour & shine 12 milky way

2. lépés: A szemhéj egész területére felvittem a Max Factor dip-in eyeshadow Silver Lounge árnyalatát. ( A termékhez járó applikátor szerűséggel ( ? ) vittem fel a szemhéjra, majd egy ecsettel eldolgoztam.


3. lépés: A képeken látható alakban két lépésben felvittem az essence 50's Girls Reloaded 01 I'm a Marine Girl kék árnyalatát. Először alul, majd a mélyítővonalon is.

4. lépés: Befejezésként Max Factor Xperience szempillaspirál és Miss Rose folyékony szemhéjtus került a szememre.12 megjegyzés

 1. Nagyon szép smink, a tádám résztől már szakadtam. XD Nem a képen, szerintem egész jó lett, hanem a szöveg... rögtön feldobtad a napomat. :D

  VálaszTörlés
 2. Vicces, szerintem semmi baj az uccsó képpel, ha nem mondod észre se veszem... mit is? :D u.olyan szép vagy rajta :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett! A mókusos beszóláson meg én is majdnem felröhögtem, csak épp dolgozom :D Sztem sem lett vészes a kép!

  VálaszTörlés
 4. Nincs ebben a képben semmi mókusos, aranyos vagy .
  Ha meg van akkor szerintem sokan szeretnének ilyen mókusok lenni. nekem a "mókusszőre" vagyis a hajad kellene :)))

  VálaszTörlés
 5. hehe nagyon vicces volt az utolsó szövegrész:) a félkövér betűtípusú utolsó sort meg még csak most látom xddddd mellesleg megnyugtatlak egyáltalán nem lett rossz;)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó!! :) és a végén az a beszólás.... :D

  VálaszTörlés
 7. Ma vicces hangulatban van mindenki??? Az előbb E73 blogjan nevettem egy jót, most meg Fruh! Férjem, azt hiszi, hogy valami móka-oldalt olvasok:-)

  VálaszTörlés
 8. Úgy látszik az utolsó nyári napsugarak mindenkiből előcsalogatnak egy kis vidámságot :D

  VálaszTörlés
 9. i love the make up!! very cute!
  xoxo asiahlynn

  VálaszTörlés
 10. nagyon jó sztem és olyan szép a hajad is:)

  VálaszTörlés
 11. Tuti jó smink és a képen tök cuki fejet vágsz! De azért a röhögés megvolt amit kommenteltél a képhez :D agykárosodás, legmókusosabb, biológiai kutatás.... áááááááááá kész :))

  VálaszTörlés