2017/07/10

Egy csepp citrus: 4711 Acqua Colonia


A 4711 illatház Acqua Colonia sorozata nemrég egy új illattal bővült, ami nem más mint a White Peach & Coriander, melynek különlegessége, hogy nem csak egy egyszerű parfümről van szó, hiszen összetevői aromaterápiás hatással is rendelkeznek, így ha ezt használod, még a közérzeted is javulni fog. Ez ám a két legyet egy csapásra, na de nézzük is meg kicsit közelebbről! :)



Mind a doboz, mind pedig az üvegcse meglehetősen nosztalgikus hangulatot ébreszt bennem, ami nekem kifejezetten tetszik. Ugyanúgy el tudom képzelni a nagymamám polcán mint az enyénem, ami igazán időtállóvá és klasszikussá teszi az illatot. A dobozon megjelenik a fő összetevő, a fehér barack, míg az üveg különleges dombornyomása azonnal magára vonzza a tekintetet.

A fehér őszibarack és a koriander szavakat olvasva elsőként kicsit szkeptikus voltam, nem igazán gondoltam, hogy ez egy olyan párosítás, ami jól működik együtt, azt meg pláne nem, hogy még tetszeni is fog. Elsőként a fehér barack enyhén édeskés, gyümölcsös illatát érzem meg magamon, majd rögtön ezután kibontakozik a koriander friss, zöldes illata, ami azonnal citrusos frissességet hoz magával, és számomra ez marad leginkább intenzív.


Tökéletes nyári illat, ami a legforróbb kánikulában is kellemesen frissítően hat. Tartósságát közepesnek mondanám, amit nem is bánok, hiszen ebben a melegben kifejezetten jó érzés újra magamra spriccelni belőle. Nyári kedvenc lett!

Árak:
Eau de Cologne 170 ml - 11700 Ft
Eau de Cologne 50 ml - 5990 Ft

Ti ismeritek az illatot?

A bejegyzést a Rottenschlager Consulting támogatta.

2 megjegyzés

  1. Én pár hete futottam bele egy külföldi instán, csupa jót írtak róla, de még élőben nem volt hozzá szerencsém. :)
    Az országban melyik drogériában/parfümériában szerezhető be? :)
    Végigböngésztem a hazai webshopokat is, de eddig mind zsákutca volt :/

    VálaszTörlés
  2. Szia, azt hiszem mintha a Mullerben lattam volna ilyet, probald meg ;)

    VálaszTörlés