2017/06/16

Lovely K lips matt folyékony rúzsok


A matt folyékony rúzsok népszerűsége érthető okokból folyamatosan növekszik, ami jó hír a hozzám hasonló rajongóknak, hiszen ez azt jelenti, hogy a high-end változatok mellett egyre több drogériás, elérhető árú verzióval is találkozhatunk. Nem teljesen titkoltan, a Kylie Jenner nevével fémjelzett, és a sminkrajongók körében már ikonikusnak számító Kylie lip kit-ekből erősen inspirálódva látták meg a napvilágot a Lovely K lips névre hallgató folyékony rúzsai, amik egyértelműen kiemelkednek a drogériás ajakkrémek közül.

Az 5 árnyalatban kapható Lovely K lips-ek egy egyszerű papírdobozban kapnak helyet, aminek megjelenése nagyban hasonlít a nagytestvérre, talán egy cseppet tinis beütéssel. Minden rúzs egy hozzá színben tökéletesen passzoló kontúrceruzával kapható, ami nagyon szuper, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan megfeledkeznek a ceruzák vásárlásáról, aztán mindig csak otthon szembesülünk azzal, hogy az újonnan megvett rúzsunkhoz nincs igazán színben passzoló ceruza. Itt ez a probléma nem léphet fel, tökéletesen precíz ajakfestést alakíthatunk ki a párosításnak köszönhetően.  Ja, és mindezt csak 1290 Ft-ért, ami szerintem elképesztő jó ár egy ilyen szettért, főként mivel a belbecs is fantasztikus!


A folyékony rúzs textúrája könnyed, krémes, miközben tökéletesen pigmentált, gyorsan mattra szárad. Már néhány mozdulattal precízen kitölthetjük az egész ajkunkat, és nem kell bármilyen kellemetlen ragacsos vagy épp szárító hatástól tartanunk. Tökéletesen észrevehetetlen érzés az ajkakon, ami fantasztikus hír, hiszen gyakran a jóval drágább vetélytársai is ebben hibáznak. Én a tartósságával is abszolút elégedett vagyok, nyugodtan lehet vele enni, inni, minimális kopással jár csak.


Lovely lips, Pink poison, Milky brown
Egyértelműen állíthatom, hogy a legeslegjobb drogériás matt folyékony rúzs, sőt összességében is bátran szavazok mellette mindegy mivel hasonlítjuk össze. A Pink poison és a Lovely lips árnyalatok igazi must have, mindenhez passzoló színek. Egy dolgot sajnálok csupán, hogy egyelőre hiányzik a kínálatból egy igazán vörös szín, de bízom benne, hogy a termék sikerét látva a gyártó hamarosan megörvendeztet bennünket pár új árnyalattal.

Ti próbáltátok már?

2 megjegyzés

  1. Ez egy olyan sorozat ami minden lányt és nőt megfertőzött.. Egyszerűen imádom. (Bár múltkor láttam hogy felemelték az árát.) De ettől függetlenül még mindig verhetetlen a drogériákban! :)

    VálaszTörlés
  2. Már régóta szemezek vele, de sosincs a drogériákban színben hozzám passzoló. De kitartóan keresem tovább :)

    VálaszTörlés