2017/08/08

Önbarnítás gyorsan - Tan Organic


Én már többször is beszéltem nektek arról, hogy ha nem megyek el valahová nyaralni, akkor szinte képtelen vagyok lebarnulni, ugyanis az otthoni napozást szörnyen unalmasnak találom, és nagyjából 20 perc után mindig fel szoktam adni, éppen ezért előszeretettel fogadom az otthoni önbarnítással kapcsolatos újdonságokat. Korábban már próbáltam Tan Organic önbarnító és testápoló termékeket, így kifejezetten kíváncsi voltam, hogy az önbarnító olaj és hab mennyire fognak beválni a korábbi társaikhoz képest.

A Tan Organic márkáról érdemes tudni, hogy mentes parabénektől, génmódosított összetevőktől, mesterséges illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, és nincsenek tesztelve állatokon sem. Így ha a napozás helyett mellettük döntesz, nemcsak a napsütés káros sugaraitól véded meg a bőrödet.


Tan Organic önbarnító olaj arcra - ITT
Nos őszinte leszek, először eléggé meg voltam ijedve ettől a terméktől, hiszen zsíros bőrűként  igyekszem kerülni az olajos termékeket, és a nyári időszakra ez fokozottan igaz, így előre féltem a kifényesedő, ragacsos bőr érzetétől. A másik aggályom pedig az volt, hogy eddig nem igazán szerettem az arcomon önbarnító terméket használni, mert féltem, hogy ha picit is rosszul viszem fel, azonnal szembetűnőek lesznek a hibák.

Az üvegcsén szereplő leírás szerint elegendő 1-2 csepp olajat szétoszlatni a tenyerünkön, majd ezt felvinni az arcunkra. Én azért úgy tapasztaltam, hogy érdemes rádobni egy extra cseppet is, mert másképp úgy éreztem, hogy felvitel után maradtak száraz területek az arcomon, ahová nem került a termékből. Lehet a kicsi mennyiség miatt is, de gyakorlatilag azonnal beszívódott a bőrömbe, és nem hagyott semmilyen kellemetlen érzetet. 1 perc várakozás után már sminkelhetünk is rá. 6-8 óra alatt fejti ki hatását. Nekem legelőször is az volt szembetűnő, hogy a homlokomnál mutatkozott meg a szín a leghamarabb, így mindenképp figyeljetek az egyenletes eldolgozásra, de szerencsére így is teljesen természetes volt a hatása. Már első alkalom után látható volt a színkülönbség, így gyors eredményt érhetünk el vele.


Tan Organic önbarnító hab - ITT 
Már alig vártam, hogy kipróbálhassam a testre való önbarnító habot, mert ahogy már említettem, korábban is használtam Tan Organic önbarnító terméket, akkor egy olajat (EZT), amivel nagyon elégedett voltam, így itt kifejezetten magasak voltak az elvárásaim.

Egy lábamra nagyjából 2 pumpányit vittem fel ebből a sárgás barnás színű habból, ami nagyon könnyű állagú, és gyorsan szétdolgozható a bőrön. Korábbi társához hasonlóan szintén hamar beszívódott a bőrbe és nem hagyott semmilyen ragacsos érzetet, de itt már figyelni kell, hogy használat után legalább 4 óráig ne izzadjunk, és ne érje víz a bőrünket. Ami számomra mindig fontos, hogy milyen az illata, ugyanis létezik egy kifejezetten erős és jellegzetes önbarnítós illat, amit mindig próbálok elkerülni. Azt kell hogy mondjam, hogy az olajos társai ebben egyértelműen jobban teljesítenek, azoknak kifejezetten finom és kellemes illatuk van, de ennél a habnál számomra kicsit érezhető ez a jellegzeteség, de szerencsére nem túl erősen.

Még 4 órát sem kellett várnom, hogy a hatása megmutatkozzon. Első alkalomnál csak az egyik lábamon használtam, hogy jól lássam a változást, és már 2-3 óra múlva abszolút szemmel látható volt a színkülönbség. Természetes, bronzos színt adott a bőrömnek, abszolút nem volt sárgás, vagy természetellenes színe, így nagyon meg vagyok vele elégedve. Kopása is eddig szép egyenletes, bátran ajánlom nektek.


Összességében abszolút elégedett vagyok mindkét termékkel. Szerencsére az önbarnító készítmények nagyot fejlődtek az utóbbi időben, és egyre szebb, természetes hatást lehet elérni ezekkel a termékekkel. Bár nem volt vele gondom, az arcra való olajat azt hiszem nem fogom beépíteni a nyári rutinomba, de a hab kifejezetten kedvencemmé vált. Ha gyorsan szeretnétek szép bronzos színt, mindenképp próbáljátok ki! :)


Nektek van bevált önbarnító terméketek?

2 megjegyzés

  1. Hmmm... Eddig nem használtam önbarnítókat de mostanában elkezdtem velük barátkozni. A fotó alapján ez kifejezetten tetszik. Köszi a tesztet! ;)

    VálaszTörlés
  2. Napi 20 perc napozás pedig pont elég a barnasághoz, csak fél 1 körül kell kifeküdni ;) (mert a dózis számít, nem az időtartam)

    VálaszTörlés