2017/04/26

L.O.V újdonságok


Nemrég az essence és a Catrice testvérmárkájának, a prémium minőséget az elérhető árral kombináló L.O.V márka bemutatóján jártam, ahol ígéretes új termékekkel ismerkedhettem meg. Korábban már írtam nektek róluk és pár termékükről, amik közül néhány már akkor nagy kedvencem lett. Ha ezt még nem olvastad, hozd be a lemaradást ITT, na de nézzük mi a helyzet azóta!



A sajtótájékoztatón élő sminkeléssel egybekötve ismerhettünk meg a márka újdonságait. Sőt egy igen látványos produkcióval, homokfestéssel is készültek, ami igazán különleges élmény volt. A termékek kizárólag a Müller üzletekben elérhetők, aminek a pontos formáját a helyszínen is megleshettük.


Most pedig jöjjenek a kedvencek az újdonságok közül. :)

L.O.V LIPaffair rúzs - Marianna's chestnut
Engem mindig az ajaktermékekkel lehet megfogni, és ez ezúttal is így volt. A termékcsaládból korábban a tökéletes vörös, azaz a Christiana's Red árnyalatot próbáltam, ami színe és kialakítása miatt is nagy kedvencem lett. Utóbbi itt sem változott, hiszen külsejét tekintve egy igazi prémium minőségű termékről van szó. Kupakja mágnessel záródik, ami számomra hatalmas plusz pont, hiszen számát sem tudom, hogy hány rúzs morzsolódott már szét a táskámban kupak problémák miatt.

A rúzs nagyon jól pigmentált, és kellemes krémes érzés az ajkon. Közel jár a matt végeredményhez, de van egy visszafogott fénylő tulajdonsága, amitől  enyhe telt hatást ad az ajkaknak. Hialuront is tartalmaz, így viselése közben még ápolja is az ajkat. Színét tekintve egy barnásabb tónusú bordó árnyalatról van szó, ami számomra meglehetősen különleges, még nem igazán volt eddig ilyen darab a kollekciómban. Külön jó hír, hogy minden árnyalathoz tökéletesen passzoló szájkontúrceruzát is kaphatunk, aminek egyik vége ecsetes, így még a felvitelt is megkönnyíti.


L.O.V PERFECTitude ajakradír
Ha már az ajkaknál tartunk, maradjunk is ezen a vonalon, és folytassuk egy ajakradírral. A termék kialakítása először nagyon meglepett, hiszen ajakradírral ilyen formában eddig még nem találkoztam, de nem is nevezném a szó hagyományos értelmében vett ajakradírnak. 

Gyakorlatilag inkább egy szivacsos applikátorral rendelkező áttetsző szájfényről beszélhetünk, ahol inkább elvétve találkozhatunk egy-egy radírozó gyöngyöcskével, emiatt hétköznapi használatra is tökéletes. Napközben, akár munka közben vagy épp suliban is feldobhatod, hiszen meglehetősen diszkréten távolítja el az elhalt hámsejteket. Mango vajat,  E-vitamint és panthenolt tartalmaz az ápolás érdekében. Én inkább egy hidratáló szájfénynek nevezném, ami mellesleg néha radíroz is, viszont emiatt minden használat során kellemesen felfrissíti az ajkakat, és használata mellett biztos nem lesz cserepes a szád. Nincs ragacsos érzet, és mellesleg szuper fincsi az illata.


L.O.V Unexpected szemhéjpúder - Merlot Divine
Ez a szemhéjpúder pontosan olyan, mintha a már a korábban bemutatott LOViconyx paletta Glass of wine with Liz kiadásának legsötétebb árnyalata lenne, talán egy icipicit barnásabb verzióban. Maga a púder meglehetősen puha, így könnyen felszedhető az ecsettel. Erősen pigmentált, bársonyos végeredményt kölcsönöz. Egy kis mennyiségben a külső szemzugban használva egy hétköznapi smink részeként is megállja a helyét, de metálos fényének köszönhetően alkalmi külsőhöz is jól használható.

L.O.V DUALeyes szemceruza
Az újdonságok között találkoztam még a DUALeyes kétvégű csavarós szemceruzával is. Nekem mindenem a cicás szemkontúr, de én mindig tusfilcet szoktam hozzá használni, hogy a lehető legélesebb legyen a kontúr, így ezt a terméket sem kifejezetten erre a célra ajánlanám. 

Vékonyabbik felén egy keskenyebb hegy található, amivel sötétszürke színt kaphatunk. Igazi különlegessége viszont a másik hegye, ami csepp-formájú, és brutál extra-intenzív fekete. Alakjának köszönhetően ezzel kellően kísérletezgethetünk. Hegyét használva húzhatunk egészen vékony, vagy épp teljes szélességét kihasználva vastagabb, merészebb vonalat is. Géles állagának köszönhetően  elmaszatolva kellemes, füstös hatást érhetünk el vele. A vízvonalon is nagyon jól és hosszantartóan működik. Nem irritálja a szemet, én itt szeretem a legjobban használni.

Ti próbáltátok már a L.O.V valamelyik termékét?

A bejegyzést a L.O.V támogatta.

Megjegyzés küldése