2017/04/25

PANDORA Anyák napjára


Míg Görögországban már az ókortól kezdve, Magyarországon csak 1928-tól ünnepeljük az Anyák napját hivatalos formában is. Bár nem szabadna beérnünk csak egy nappal, május első vasárnapja mindig az édesanyákról szól, akik hétköznapi hősökként az egész év folyamán külön elismerést érdemelnének. Tegyük számukra feledhetetlenné a napot egy különleges ékszerrel!

Egy finoman kidolgozott, időtálló ékszerrel soha nem lehet mellélőni. A PANDORA újdonságai között csodás darabok kaptak helyet, melyek tökéletes Anyák napi ajándékként is szolgálhatnak, hiszen visszafogott, lágy külsejükkel mindenki számára elmaradhatatlan kiegészítők. A szeretet szívei vagy épp a Ragyogó szeretet-csomó klasszikus ékszerei örökre feledhetetlen emlékként kísérik majd viselőjüket.


Mit viselek?
PANDORA - Ragyogó szeretet-csomó gyűrű
PANDORA - Ragyogó szetetet-csomó medál
PANDORA - Ragyogó szetetet-csomó fülbevaló
PANDORA - A szeretet szívei gyűrű


A PANDORA "DO=IGEN" kampányának keretében igent mond az egyéniségre, és bennünket is erre ösztönöz. Bátran álljunk ki magunk mellett és legyünk hűek önmagunkhoz! A pozitív cselekedetekhez való elhivatottság a cég életében is fontos szerepet játszik, hiszen fenntartható és környezettudatos magatartással igyekszik példát mutatni, és hozzájárulni ehhez. 

Nőként az ékszerek is fontos szerepet játszanak életünkben mint személyiségünk egyik fontos kifejezési eszköze. Hangulatunknak, emlékeinknek, érzéseinknek megfelelő kiegészítők kiválasztásával sokat elárulunk magunkról. Mondj Te is IGENT önmagadra, és merj változtatni!


Mit viselek?
PANDORA - A szeretet szívei fülbevaló
PANDORA - Szív alakú lebegő medál
PANDORA - Végtelen szeretet petites
PANDORA - A szeretet szívei medál
PANDORA - A szeretet szívei gyűrű



Számotokra mi a tökéletes Anyák napi ajándék?


A bejegyzést a PANDORA támogatta.

Megjegyzés küldése