2014/01/21

Oriflame mustra - 02

 

Igazi újdonságokkal tér vissza 2014-ben az Oriflame, bár ez már a 2. katalógus az évben, mégis ebben jön elő sok-sok változás, és új termék. Az aktuális katalógus január 21-től (KEDDTŐL) február 10-ig (HÉTFŐIG) elérhető, a lapozható katalógus ITT nézhető meg!


 

Volare Eau de Parfum - 3199 Ft
A Volare illatok egyébként is a kedvenceim, de ez az új parfüm valami mennyei! Nagyon finom, üde, nőies az illata, és ha ez nem lenne elég csodaszép, egyedi megjelenése van. Akár a hálószobának is igazán kifinomult dísze let.

 

P.S. I love you kézápoló szett - 599 Ft
Az illatosított oldal megint elvégezte a munkáját, mert azonnal beleszerettem ebbe a kissé vaniliás - mandulás illatba, ami mint tudjátok a kedvencem. Kézkrémből sosem elég, és ki tudna ellenállni ennek az aranyos szivecskés szappannak?

 

Szemkörnyékfrissítő párna - 699 Ft
Régen az Avonnak volt egy hasonló szemmaszkja, amit nagyon szerettem, úgyhogy örülök, hogy az Oriflame is előrukkolt valami hasonlóval. Használat előtt néhán percre érdemes betenni a hűtőbe, majd úgy ráhelyezni a szemkörnyékre, és azonnal megnyugtatja a duzzadt, puffadt bőrt!

 

Colour Drop cseppformájú ajakrúzs - 899 Ft
Amikor előzőleg akciós volt, én beszereztem belőle egyet, és már azóta vártam, hogy újra legyen, mert nagy kedvencem lett. Nagyon krémes textúrája van, így jól hidratálja az ajkakat, és emellett a különleges formának köszönhetően tökéletesen rásimul az ajkakra!

 

Sensual Velvet körömlakk - 999 Ft
Az új, Sensual Velvet nevű kollekció körömlakkjai azonnal elcsábítottak, szívesen lecsapnék mindhárom színre, mert egyszerűen csodásak!

 

Szemöldökárnyalú készlet - 1399 Ft
Nincs olyan nap, hogy ne használnám ezt a készletet. Minden sminkes videómban legszívesebben ódákat zengenék róla, annyira hasznos és praktikus darab. Aki nem használ semmit a szemöldökére, annak épp ideje, hogy ezt kipróbálja, mert teljesen átalakítja az egész megjelenést!

 

Very me Soft N' Glam szemhéjárnyaló - 799 Ft
Ezek a Very me szemfestékek eddig egyáltalán nem keltették fel az érdeklődésemet, de ha hinni lehet az új képeknek, és ezek tényleg ilyen csodaszépek nedves applikátorral használva, akkor viszont érdemes lenne elgondolkodnom rajtuk.

 

Pure Nature arcmaszkok - 699 Ft
Már épp kifogyóban van az agyagos bojtorjános maszkom, ami számomra nagy kedvenc lett, éppen ezért itt lenne az ideje újra beszerezni, de ezúttal a jázminos, lehúzható maszkot is szívesen kipróbálnám.

 

Zahara neszesszer 999 Ft
Végre egy normális méretű neszesszer elérhető áron. Sajnos az Oriflame táskák és neszesszerek szerintem borzasztóan túlárazottak, így érdemes most lecsapni erre a darabra. Bár sajnos csak a készlet erejéig kapható, így ahogy az Oriflamet ismerem, szerintem már nincs belőle... :S

Incontro púderecset - 399 Ft
Pirosításhoz, kontúrozáshoz jó választás ez a lapos kis ecset, ami igazán jó áron kapható most.


Univerzáis balzsam - 399 Ft
Az örök kedvenc univerzális balzsamok szerintem még soha nem látott áron, 399 Ft-ért kaphatóak. Ezúttal a klasszikus, a feketeribizlis és a csokoládés változat választható akciós áron.


6 megjegyzés

  1. Az agyagos bojtorjános arcmaszk nekem is megvan.Nagyon szeretem,olyan nyugtató érzés a bőrömnek,főleg azokon a szép pattanásos napokon..Az univerzális balzsamok meg hát,szerintem nem kell róluk semmit mondanom!:D:) A parfümöt szívesen megszaglásznám és a szemkörnyék frissítő párna is izginek hangzik, jó ötletnek tartom!:)

    VálaszTörlés
  2. A szemöldökárnyaló szettel én is kacérkodok, szerintem egész jó katalógust hoztam most össze én is írtam a blogomon róla, ha esetleg érdekel ezen a linken megnézheted: http://mimiseverydaylife.blogspot.hu/2014/01/oriflame-2.html :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira szép ez a parfüm, kíváncsi lennék az illatára.

    VálaszTörlés
  4. Szia!Érdekelne hogy milyen minőségűek az oriflame alapozók és,hogy milyen a fedésük.Neked mi a véleményed róluk,beváltak?köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én az EverLasting alapozót és a Giordani Gold Mineral Therapy-t próbáltam, én mindkettőt szeretem, a kettő közül a GG erősebb fedésű. :)

      Törlés