2014/01/23

Nyerj Firmoo szemüveget! - 6 nyertes ! - LEZÁRVA!

 


Már többször volt a blogon Firmoo nyereményjáték, amit úgy vettem észre eddig mindig nagyon szerettetek. Most szerencsére újra lehetőségem nyílt egy közös nyereményjátékra, nem is akármilyenre! Ezúttal 5 szerencsés nyertes fejenként egy 30 $-os kuponnal lehet gazdagabb (ez csak szemüvegre használható fel, a szállításra nem), és egy még szerencsésebb jelentkező megkapja az általa választott szemüveget, amibe még a szállítás is beletartozik! Kinek keltettem fel az érdeklődését? :P


A Firmoo a világ egyik legnagyobb szemüvegeket árusító webshopja. Egyaránt válogathattok szemüvegek és napszemüvegek széles választékából, a kínálat már 8 $-tól kezdődik! Nem csak divat szemüveget választhattok, hanem a Firmoo.com elkészíti számotokra az orvos által felírt szemüveget is!Ha a nyereményjáték felkeltette az érdeklődésedet, térjünk is a lényre, lássunk, hogy megy a jelentkezés! Nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi űrlapot. Nem lesz szükség másra csak egy névre, amivel feliratkoztál a blogomra, az email címedre, és persze választanod kell egy szemüveget!
Ezt ITT teheted meg! Nagyon fontos, hogy csak az ezen a linken található szemüvegek, tehát a Classic Series darabjai közül lehet választani!
(Aki nem látja a kitöltendő űrlapot, az kommentben adja meg az szükséges adatokat, és én beírom.)
Ismered a Firmoo igazán egyedülálló, First Pair Free programját? A program keretében az oldalról történő első vásárlás során nem kell fizetned semmit a szemüvegért, csak a szállítást kell állnod, a többi az oldal ajándéka. Nem szuper? :)13 megjegyzés

 1. Nekem nem tölti be:(
  név: norcsoo
  e-mail: ricsajka14@citromail.hu
  szemü: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2304.html#3521

  köszönöm a lehetőséget:)

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Izé az baj ha Tamara Gál helyett Gál Tamarát írtam? :D Amúgy én még csak most "regiztem" be ebbe a bloglovinba mert most jutott el az agyamig h az kötelező :D(szval ezlrt nem nyertem én eddig :DDD ) ahhoz képest h már ősidők óta követlek.

  VálaszTörlés
 4. köszi a lehetőséget Fru :)

  VálaszTörlés
 5. Rosta Borbála
  rostaborbala@gmail.com
  http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2418.html

  Köszi :)

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. mazsizsebi@citromail.hu
  http://www.firmoo.com/prescription-sunglasses-p-2300.html
  mazsi zsebi

  VálaszTörlés
 8. Szia, nekem sem tölti be :(
  E-mail címem: doraway@citromail.hu
  A választásom: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2064.html
  Köszi szépen, minden jót. :)
  Mákos Dóra

  VálaszTörlés