RÓLAMViszkok Fruzsi

Viszkok Fruzsi több mint 10 éve foglalkozik online tartalomgyártással. 2010-ben indította el blogját, amit 3 évvel később YouTube-csatornára váltott. Közgazdászként végzett, mára Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, életmóddal kapcsolatos tanácsait több százezren követik. Kedvelt témái: utazás, könyvek, kreatív megoldások, hatékony időbeosztás és rendszerezés. Számos szakmai és közönségdíj nyertese. Saját tervezésű határidőnaplója és élettervezői évről évre hatalmas sikert aratnak. A Púdermentes Podcast egyik készítője.

Együttműködésekhez: fruzsina.viszkok@gmail.com22 megjegyzés

 1. Szia Fruzsi: D Molnár Nikolett vagyok. :) Most láttam elöszőr a Blogod és a Videóidat azt kell hogy mondjam nagyon tetszenek a tanácsaid meg a videóid főként remélem olvasod: ) nagyon meglepődtek a barátaim mikor mondtam hogy Viszkok Fruzsit nézem mert én ilyen K-Pop fan vagyok vagy is ilyen Koreai rajongó: ) én se hittem volna hogy 13 évesen fogok egyáltalán Magyart nézni sose néztem semmilyen magyart mert csak is koreaiakkal foglalkoztam Pl: BTS vagy EXO meg stb..ennyit akkartam Fruzsi Fighith további videóidhoz és remélem továbbra is nagyon érdekeseket fogol posztolni és videókat felrakni szia Frozsi <3

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszenek az újítások a blogon, szupi lett :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Fruzsi nagyon jo a blogod ügyes vagy: )

  VálaszTörlés
 4. Imááááááádlaaaaaaaaaaaaak

  VálaszTörlés
 5. nagyon jó vidis vagy te vagy a kedvencem ;) csak így tovább imádunk !!!!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Fruzsi!
  A videóidat már régebb óta nézem, és eddig mindegyik nagyon tetszett. Szeretem, hogy mindig vidám vagy, és hogy nem mesterkéltek a videók, hanem teljesen önmagad adod. Bevallom, eddig nem volt senki, akinek huzamosabb ideig néztem volna a videóit, te vagy az első. :) A blogot csak most találtam meg, de egyből megtetszett, mivel teljesen letisztult, azaz teljesen Téged fejez ki! :) Így tovább!

  VálaszTörlés
 7. Szia fruzsi!
  Lenne egy kérdésem.
  Csinálsz olyan videót amibe a táskáidat mutatod meg?
  Válaszodat előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
 8. Szia Fruzsi!
  Nagyon szeretunk mert sok jo otleteid vannak esszep vagy !
  A tanacsodat szeretnem kerni,evzarora van egy converses csizmam es nem tudom hogy mien nadragot vegyek fel a folso egy csipkes ing

  VálaszTörlés
 9. Szia Fruzsi!! Neked köszönhetem a sminkelési technikámat! Nagyon ügyes vagyok mostmár a sminkelésben. Annyira szeretlek Fruzsi! Minden nap téged nézlek. Még nem is annyira régóta "fedeztelek" fel. Az első video amit láttam tőled az a "Haul Cipőszerelmek" voltak. Már akkor amikor meghallottam a hangod akkor már szimpi voltál! Kérlek ne hagyd abba a vidizést. Sok puszi!

  VálaszTörlés
 10. Szia Fruzsi! Anett vagyok! Nagyon jó a videóid! Fogsz még csinálni gardrób naplót őszről mert nagyon tetszik az összeállításaid! És az is ahogyan sminkel,öltözködsz,videózol. Imádlak! Te vagy az egyik kedvenc youtubosom! Poszi! <3

  VálaszTörlés
 11. Szia Fruzsi! Anett vagyok! Nagyon jó a videóid! Fogsz még csinálni gardrób naplót őszről mert nagyon tetszik az összeállításaid! És az is ahogyan sminkel,öltözködsz,videózol. Imádlak! Te vagy az egyik kedvenc youtubosom! Poszi! <3

  VálaszTörlés
 12. Imádlaaak...����❤

  VálaszTörlés
 13. Szia Fruzsi!
  Ugyan még csak 11 éves vagyok mégis megértek mindent amit mondasz és ez tök jó!!!! :)

  VálaszTörlés
 14. SZIA FRUZSI JULCSI VAGYOK! MÁR LASSAN 2 ÉVE NÉZLEK ÉS IMÁDOM A VIDEÓID. NEM ÉRTEM HOGY LEHET VALAKI ANNYIRA GYÖNYÖRŰ ÉS TERMÉSZETES MINT TE! IMÁDLAK TE VAGY A PÉLDAKÉPEM!

  KÖSZÖNÖM NAGYON SOKAT SEGÍTESZ NEKEM A RENDSZEREZŐ TIPPJEIDDEL!!! ÍGY MÁR MINDENT NAGYON KÖNNYEN ÁT
  LÁTOK.

  KÖSZÖNÖM!!:)

  VálaszTörlés
 15. nagyon jó a blogod én nagyon szeretem olvasgatni <3 :)

  VálaszTörlés
 16. Nagyon jok a videoid sok legyen meg es kicsit tobb evessel kapcsolatos koszi❤❤❤❤❤😊😊😊😊😊

  VálaszTörlés
 17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 18. Szia Fruzsi! Én még mindig olvasgatom a blogodat, és természetesen a youtube csatornádat is követem. Szerintem egy nagyon inspiráló személyiség vagy és úgyérzem, mióta követem a tanácsaidat és törekszem betartani őket, sokkal rendezettebb és kiegyensúlyozottabb lett az életem. Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 19. szia Fruzsi! Megvettem a könyvedet amit nagy nagy elöszerettel olvasok. igazán izgalmas és rengeteg hasznos tanácsot olvashattam. Minden platformon követlek, kedvenc videósom lettél, motiválsz, jókedvre derítesz! gratulálok a munkásságodhoz, egy csoda vagy!!!

  VálaszTörlés
 20. Te vagy a legjobb videós

  VálaszTörlés