2016/11/20

Ezt szeretem az őszben


Az őszre hajlamosak vagyunk úgy tekinteni mint egy minden évben bekövetkező, kötelező rosszra, pedig valójában annyi szépség van benne! Korábban én is az első tábort erősítettem, de idén valahogy teljesen áthangolódtam, és rájöttem, hogy rengeteg dolgot lehet szeretni az őszben, össze is gyűjtöttem nektek!




1. Hulló falevelek
Bármerre jártam, hol busszal, autóval vagy gyalog, teljesen lenyűgözött a természet sokszínűsége, amire eddig valahogy nem figyeltem.


2. Kirándulni egyet a természetben
A városi élet, és a rengeteg laptop előtt ücsörgés után igazi felüdülés összeszedni az embereket, és náhány órát eltölteni a természetben.



3. Bekuckózni egy jó könyvvel 
Mindig is imádtam olvasni, de az utóbbi időben egyre nehezebben tudok időt szakítani rá, viszont ősszel ez is sokkal könnyebben megy. Egy finom kávéval vagy teával a legjobb párosítás.


4. Őszi illatok
Fahéj, narancs és forralt bor... Ugye neked is ezek ugranak be először a kicsit hidegebb időről? Ilyenkor előkerülnek a kedvenc gyertyáim, sőt most az Air Wick újdonságával, a Wax melts készülékkel illatosítom be a lakást.


5. Vörös ajkak
Tudjátok, hogy az egész év folyamán imádom a sötét ajkakat, de ilyenkor van az igazi szezonja, szóval végre bátran viselhetem.


6. Réteges öltözködés
Ősszel még pont szerencsések vagyunk az időjárással az öltözködést tekintve, mert nem kell állig beburkolóznunk, hanem választhatjuk a sokkal izgalmasabb, réteges öltözködést, ahol előkerülhetnek még akár a kedvenc nyári darabjaink is.


Ti miket szerettek az őszben? 

1 megjegyzés