2016/04/21

OOTD - Pastel petals


Végre itt a jó idő, így én - kicsit talán túlságosan bevállalósan, mert azért annyira még nincs meleg - már elő is szedtem a kedvenc romperemet, ami tavaly már nyár végén érkezett meg hozzám, így nem volt alkalmam túl sokszor viselni, viszont azt hiszem idén lerobbanthatatlan lesz rólam. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én ruhatáramban már van jó néhány olyan darab, ami nagyon várja az igazán nyári időjárást. :)









Mi van rajtam:
Romper - SheIn
Blézer - Second hand
Öv - ebay
Clutch - ebay
Cipő - H&M
Karperc - ebay

4 megjegyzés

  1. Szia Fruzsi!😘Te vagy a kedvenc videósom, csak így tovább, imádom a videóidat *-*Azt szeretném kérdezni, hogy kókuszzsírt/kókuszolajt /100% kókusz/ lehet használni bőrápolásra és hajápolásra?Te használod vmilyen "formátumban"?
    Előre is köszönöm válaszodat!^-^❤❤

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A H&M-es szandál nagyon szép. Olyan kérdésem lenne, hogy ennél a szandálnál a méretezés átlagos (mert van hogy egy két szandálból kisebb/nagyobb kell). Nekem 39-es lábam van, de volt már hogy kisebb kellett.

    VálaszTörlés
  3. Fruzsi!
    Olyan gyönyörű vagy! Mindig is irigyeltelek...
    Fantasztikus az ízlésed és megvan az alkatod is hozzá jól áll az összes ruha amit hordasz... Imádlak! Te egy példakép vagy sok embernek köztük nekem is...

    VálaszTörlés