2016/03/01

Oscar-gála 2016 - 10 legszebb ruha


Tegnap lezajlott a 88. Oscar-gála, ahol szokás szerint nemcsak az év legjobb filmjeit vehettük górcső alá, hanem a sztárok csodás ruhakölteményeit is. Nekem ez volt az első teljes egészében átéjszakázós Oscar-nézésem, így már a gála alatt is értékelgettem magamban a ruhákat, na persze csak a nagy izgulások közepette. Ez lenne ez én személyes TOP 10-es listám a 2016-os Oscar-gála legszebb ruháiból.



Margot Robbie - Tom Ford
A Wall Street farkasának sztárja számomra megnyerte az estét, hiszen fantasztikusan mutatott ebben az arany színű ruhakölteményben. Az este egyértelműen az extrém dekoltált darabokról szólt, ami szerintem Margotnak állt legjobban.


Cate Blanchett - Armani
Cate ruhája egyértelműen sok port kavart, de szerintem tökéletesen passzolt hihetetlenül kifinomult, előkelő stílusához. Ez tipikusan egy olyan darab, ami a személyes ízlésemtől nagyon messze áll, de Cate-en fantasztikusan mutat.


Saoirse Ronan - Calvin Klein
A Brooklyn Oscar-jelölt sztárja nagyon jó döntést hozott ezzel a különleges, smaragdzöld ruhával, ami pont csak annyit mutatott, amennyit kellett.


Charlize Theron - Dior
Bár Charlize is a merész választások mellett tette le a voksát ezzel az extrém mélyen dekoltált ruhával, megjelenése összességében mégis nagyon letisztult és kifinomult volt.


Priyanka Chopra - Zuhair Murad
A bollywoodi sztár tökéletesen döntött e mellett az álomszép, fehér ruha mellett, ami csodásan kiemelte formás alakját.


Olivia Wilde - Valentino
Újabb merész választás volt ez a Valentino ruha, ami valahogy tökéletesen mozgott együtt Oliviával. Olyan volt akár egy görög istennő.


Brie Larsen - Gucci
A legjobb női főszereplő díját bezsebelő Brie nem bízta a véletlenre a ruhaválasztást. Ebben a csodás, királykék költeményben mennyeien festett.


Heidi Klum - Marchesa
Heidi Marchesa ruhájával kapcsolatban még mindig kicsit kettősek az érzelmeim, de az anyag lágy esése és a csodás színátmenet miatt mégis úgy döntöttem, hogy meg kell osztanom veletek.


Chrissy Teigen - Marchesa
Pontosan így kell kinéznie egy várandós kismamának. Ha ránézek Chrissyre azonnal a classy & fabolous kifejezés jut róla eszembe. 


Lady Gaga - Brandon Maxwell
Meg kell mondanom, hogy nem vagyok túlságos nagy Gaga rajongó, de a mostani ruhaválasztása nagyon tetszett, ugyanis sikerült úgy különleges hatást elérnie, hogy az nem volt megbotránkoztató vagy too much. 



Természetesen nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a mi Leonk végre megnyerte azt a jól megérdemelt Oscart. Évek óta szurkolok már neki, így idén tűkön ülve vártam már az ő kategóriáját. Végre megérte a nagy izgalmat! Szintén ne feledkezzünk el a Saul fiáról sem, amiért hatalmas gratuláció jár.


Mennyire értetek egyet az Akadémia döntésével? Melyik ruha volt a kedvencetek?

7 megjegyzés

  1. Én ahogy nézegettem a különböző oldalakon hogy kin milyen ruha volt, ez volt az első ami megtetszett: http://www.justjared.com/photo-gallery/3592824/diane-kruger-2016-oscars-party-02/ :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem Naomi Watts, Saoirse Ronan és Lady Gaga ruhája tetszett legjobban, valamint Diane Kruger ruhája az Oscar Party-n. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem Naomi Watts, Lady Gaga és Saoirse Ronan ruhája tetszett legjobban és Diane Kruger ruhája az Oscar Party-n. :)

    VálaszTörlés
  4. Rooney Mara és Cate nálam viszi a prímet, még ha Oscart nem is kaptak, és a filmjük egy jelölést sem váltott díjra :'(

    VálaszTörlés
  5. Charlize Theron és Brie Larsen :) mindkettőjükhöz nagyon jól illenek a választott ruhák!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó ízlésed van. Nagyjából én is ezeket raknám be az én top 10-embe.

    VálaszTörlés