2016/03/23

INIKA tavaszi sminkkészlet


Végre itt az igazi jó idő, így előszedhetjük a fiókok mélyéről a rég elfeledett tavaszi sminktermékeket, vagy épp beszerezhetjük az újdonságokat. Az INIKA is előrukkolt egy tavaszi sminkkészlettel, ami 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, környezetbarát, ezen kívül mentes az állati eredetű összetevőktől és mesterséges adalékoktól. Nézzétek meg mi kapott helyet a "Tavaszi újjászületés" sminkkészletben!


INIKA organikus primer
A készletben található egy egész kicsi kiszerelésű, 4 ml-s primer. Mostanában egyre nagyobb figyelmet fordítok erre a lépésre, mert tényleg sokat tud javítani a sminkünk tartósságán és megjelenésén. Ennél a változatnál a legfeltűnőbb dolog, hogy nagyon intenzív levendula és citrus illata van, az én ízlésemnek már talán kicsit túlságosan is erős. Állaga viszonylag könnyű, így meglepett, hogy mégis mennyire tápláló a formulája. Nagyon szép, egyenletes alapot biztosít a sminknek. Ajánlom, hogy próbáljátok ki először az egyik kézfejeteken, majd hasonlítsátok össze a másikkal, mert nálam nagyon feltűnő volt a különbség. Sok primer erősen zsírosította a bőrömet, de ezzel semmi ilyen probléma nem volt. Szép, selymes alapot biztosít, a pórusok láthatóságát is hatásosan csökkenti. Csak azt sajnálom, hogy nem nagyobb a kiszerelése, de így legalább tudom, hogy mit fogok magammal vinni, ha utazok valahová.

INIKA por állagú ásványi pirosító
Számomra ez a termék igazi különlegesség volt, legalábbis ha a kiszerelését tekintjük, egészen biztosan. Korábban sosem szerettem a por állagú pirosítókat, hiszen eléggé macerás a használatuk a porzás miatt, így először ehhez is kicsit kétkedve nyúltam. Na itt jön képbe a szuper kialakítása! A tégelyben helyet kapott egy beépített szivacs, amit nem kell eltávolítanunk a használathoz. Egyszerűen néhányszor lefelé fordítjuk a tégelyt, így pont a megfelelő mennyiségű pirosító kerül a szivacsra, amit ezután néhány ütögető mozdulattal fel is vihetünk az arcunkra. Emiatt nem kell attól félnünk, hogy mindenhová kiszoródik a termék, hiszen közvetlenül a porral nem is találkozunk. Ez a Pink Pinch nevű árnyalat egy nagyon szép, visszafogott szín, ami apró csillámainak köszönhetően kellemes csillogást is ad az arcnak. Tavaszra pont tökéletes! :)


INIKA vegán ajakrúzs
A Flushed árnyalatú rúzs romantikus, rózsaszín árnyalat, melynek fényes, csillámos finishe van. Én az utóbbi időben jobban kedvelem a matt változatokat, így még szoknom kell magamon ezt a hatást. A szín nagyon jól építhető, minden egyes húzással egyre intenzívebb lesz a színe. Állaga extra krémes, avokádó és jojobaolaj tartalmának köszönhetően nagyon jól táplálja is az ajkakat.

INIKA vegán pirosító ecset
A készletben helyet kapott még egy pirosító ecset is, ami jól jön az előbb említett pirosítóhoz, ha úgy érezzük rá fér egy kis finomítás a végeredményre. A sörtéi szuper puhák, nagyon jó érzés használni az arcon. Lehetne egy picit nagyobb a mérete, legalábbis én imádom a hatalmas méretű ecseteket. 


Készítettem még egy visszafogott, hétköznapi sminket is a készletben található termékek felhasználásával.  Szerintem jól eltalálták ezt a "Tavaszi újjászületés" nevet, ugyanis jól hozza ezt a hatást.

A készlet megvásárolható a Naurel webáruházban, ITT!

Ti előszedtétek már a tavaszi sminktermékeket?

1 megjegyzés

  1. Jó öszzelállítás. A közel jövőben biztos beszerzek egy ilyen szettet.

    VálaszTörlés