2015/11/03

TESZT - ghd platinum hajformázó


Az utóbbi időben nagyon rákaptam a kísérletezgetés ízére a hajammal kapcsolatban. Míg régen csak és kizárólag göndören hordtam, mostanában egyre gyakrabban nyúlok a különböző hajformázók után.  Hihetetlen, hogy egy-egy apró változtatás az ember frizurájában milyen gyökeresen át tudja alakítani  az egész megjelenésünket. Nagyon élvezem, hogy szinte minden napra jut egy másik Fruzsi, akivel még én sem találkoztam. 

Legutóbbi hajformázó kedvencem, a ghd platinum készüléke, ami egyszerűen minden kívánságomat teljesíteni tudja. Ha azt akarom tökéletesen egyenes hajat készítek vele, de a loknis frizura sem akadály. Ismerjétek meg közelebbről!



Ha kezünkbe vesszük a készüléket, az első szembetűnő dolog az lehet, hogy nem csak a külseje minimalista, de semmilyen beállítás sem zavar bennünket. Mindössze egyetlen gomb található rajta, ami a be- és kikapcsolást biztosítja. Na de hol van a hőmérséklet szabályzó, amivel azonnal felrakjuk a hőfokot maximumra? Legalábbis nálam eddig abszolút ez volt a bevett szokás, és gondolom nálatok is... Régen amint kezembe vettem egy hajformázót, meg sem álltam 220-230 fokig, amivel nem biztos, hogy a legjobbat tettem a hajamnak...

Nos, itt erre nincs lehetőség, ugyanis a készülék fix 185 fokon működik. Emiatt először nagyon szkeptikus voltam, mert a korábbi hajvasalóim ilyen hőmérsékleten semmit sem csináltak a hajammal, de ennél a készüléknél ez tökéletesen működik! Az én extrém göndör hajammal is könnyedén megbírkózik. Elég egyszer áthúzni mindegyik tincset, és teljesen egyenes lesz a hajam. A lapok kialakításának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el a hajszálak teljes hosszán, így elkerülhető a haj roncsolása, a végeredmény pedig nagyon szép, fényes lesz.


Emellett maga a használat is igazi prémium érzést ad, hiszen nagyon könnyű, egyszerűen használható eszközről van szó, ami jól illeszkedik a kézbe. Nem gondoltam, hogy ezt bármikor le fogom írni mint szempont, de tényleg teljesen más az érzés, amikor ezt a kezembe veszem, mint egy átlagos hajvasaló esetében. Burkolata ütésálló, és mindössze a 20 másodperc alatt használatra kész. 

Meg kell jegyezni, hogy a készülék ára valóban borsos. De ha figyelembe vesszük, hogy mennyi stílust készíthetünk el vele, több készüléket is kitesz egyben, és használat közben tényleg  nagyon jól érződik a prémium minőség.

A ghd már Magyarországon is elérhető. Beszerezheted INNEN!



Ismeritek a ghd termékeket?


6 megjegyzés

  1. Nem próbáltam ghd terméket soha, így nem tudok róla nyilatkozni, de a "borsos ár" szerintem enyhe kifejezés még akkor is, ha több készüléket kitesz egyben, és több stílus is elkészíthető vele.
    Szerintem találunk olyan terméket a piacon, amellyel több stílus is elkészíthető, és több készüléket is kitesz egyben - gondoljunk csak azokra a hajsimítókra, amiknek az oldalán is van gömbölyített lapocska, így könnyebb vele hullámokat varázsolni :]

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek Ágihannával, ez nem borsos ár hanem egyenesen nevetséges. Nem rég ruháztam be egy új hajvasalóra, aminek "borsos ára" volt, 34000 Ft-ért, gömbölyített,szabályozható hőfokkal, tehát beállíthatom 185 fokra is akár, hullámos haj könnyedén készíthető vele, valamint a fent említett pozitívumokat is "produkálja". Csak azért voltam hajnlandó ezt az árat kifizetni,mert tudom hogy nálam egy hajformázó 10 évre szól, de még így is savanyú szájízzel fizettem :)

    VálaszTörlés
  3. Pontosan ezt akartam írni én is amit az előttem szólok! 70.000??? Bevezető áron??? Talán a feléért elgondolkodnék rajta! Biztos jó, de durván túl van árazva!

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ghd hajvasalóm van, én nagyon megvagyok elégedve vele. Igaz,hogy drága, de nagyon jól vasal,gyorsan melegít,szóval teljesen megéri

    VálaszTörlés
  5. Szeretlek Fruzsi, tényleg! De, ez... ez... no comment...

    VálaszTörlés
  6. Szia Fruzsi!Tervezek beszerezni egy ghd hajformázót.Most az angol oldalon 60.000 Ft- ért meg lehet kapni ajándék prémium tokkal.Csak egy baj van: a szállítási költség 20.000 Ft.�� Itthon a gold változat " csak" 56.000 Ft.Próbáltad a gold változatot is esetleg vagy hallották róla valamilyen tapasztalatot? Köszi: Kriszti

    VálaszTörlés