2015/10/25

Nanshy Gobsmack Glamorous 4 darabos ecsetkészlet


A tökéletes smink esetében nem elég csak a legprofibb sminktermékekre koncentrálnunk, ugyanannyira számít az is, hogy milyen eszközöket használunk a végeredmény eléréséhez. Ahhoz, hogy minél szebb legyen az arcunk,  különösen fontos, hogy szép, egyenletes bőrt kapjuk, amihez elengedhetlen a jól bevált, minőségi ecsetek használata. Ezúttal a Nanshy Gobsmack Glamorous 4 darabos ecsetkészletét nézzük meg kicsit közelebbről.




A Gobsmack Glamorous ecsetkészlet úgy lett összeállítva, hogy tökéletes air-brush hatást tudjunk vele elérni. Ha a sminkünk alapja megfelelő, arra már sokkal könnyebb építkezni, éppen ezért nyújt széles választékot a Nanshy ezekhez az igényekhez igazodva. A márka 100%-ban cruelty free és vegán is, az ecsetek sörtéi szintetikus anyagból készülnek. Mindegyik feje borzasztóan sűrű és puha, nagyon gyengéd és kellemes érzés a használatuk.


A szett tartalma:
- egy korrektor ecset
- egy ferde kabuki ecset
- egy lapos kabuki ecset
- egy kerek alapozó ecset

Ahogy láthatjátok, a készlet egyértelműen az alapozásra koncentrál, így inkább haladó sminkeseknek ajánlanám. Ha csak most ismerkedsz a sminkeléssel, ezek közül én elsősorban a lapos kabuki ecset beszerzését ajánlanám (a készlet darabjai egyesével is megvásárolhatóak), ami szerintem minden nő elengedhetetlen kelléke kell, hogy legyen.

Gyakorlatilag a lapos és a ferde kabuki ecset teljesen ugyanolyan hatás elérésére szolgál, különbség tényleg csak a kialakításában van. Ha napi szinten használunk alapozót, érdemes több ehhez való ecsetet beszerezni, hogy a tisztítás során ne kelljen nélkülöznünk, ebből szempontból jó választás lehet ez a szett.

A kerekített változatot a márka púderhez és pirosítóhoz is ajánlja, de tapasztalom szerint az ennyire sűrű sörtéjű változat inkább alapozáshoz megfelelő (persze ez személyes preferencia kérdése is).

A kúp formájú ecset korrektor felviteléhez tökéletes. Különösen a szem alatti karikák eltüntetéséhez érdemes használni, mert kialakításának köszönhetően nagyon jól illeszkedik ehhez a területhez. Krémes vagy folyékony állagú termékekhez egyaránt megfelelő.



Összességében ez az ecsetkészlet minden alapozási igénynek megfelel. A darabok tökéletes minőségűek, ebből a szempontból nem érheti őket kifogás. Én inkább a szett összeállításával nem vagyok annyira elégedett. Az egyik alapozó ecset helyett sokkal szívesebb láttam volna egy nagyobb fejű pirosító vagy púder ecsetet, ami jóval praktikusabbá és jobban kihasználhatóvá tette volna a szettet. Bár hozzá kell tenni, hogy ennek a készletnek létezik egy 5 darabos változata is, ami pont ezt a hibát orvosolja, de attól függetlenül még mindig kicserélném az egyiket. Ti mit gondoltok?


Ismeritek a Nanshy márkát? Mik a kedvenc ecseteitek?


A Nanshy termékeket beszerezheted a Pink Panda oldaláról, használd a NANSHY15 kuponkódot, ami 15 % kedvezményre jogosít bármilyen Nanshy termék vásárlása esetén.

1 megjegyzés

  1. Szupernek tűnik és tényleg a pirosító ecset hasznosabb lett volna a szettben, de szerintem picit túlárazott. Ennyiért Real Techniques ecseteket vesz az ember lánya. :)

    VálaszTörlés