2015/05/20

TESZT - Aussie Miracle Shine sampon és balzsam


Korábban már beszámoltam nektek az Aussie 3 Minute Miracle hajpakolással kapcsolatos tapasztalataimról. Nem győztem hangsúlyozni, hogy mennyire jól bevált nekem a termék, így nagy elvárásokkal próbáltam ki az Aussie újdonságait, a Miracle Shine termékcsalád sampon és balzsam kombinációját. Lássuk, hogyan váltak be!

A név alapján már mindenki rájöhetett, hogy ez a termékcsalád azt ígéri, különleges fényt ad a frizurának, amiről a benne lévő gyöngypor és ausztrál ginzeng gondoskodik. A minél intenzívebb hatás érdekében érdemes a termékcsalád termékeit együtt használni, én is  így tettem.

Mindkét termék illata nagyon finom. Valamiért a 3 Minute miracle pakolásnál tapasztalt cukorkás illatra vártam, de ez sokkal gyümölcsösebb annál. Bár a mangóhoz semmi közük, számomra egyértelműen mangó illatuk van, amit én egyszerűen imádok, és szerencsére még a hajmosást követő napon is nagyon jól érezhető.

Én egy hajmosás során kétszer szoktam samponozni, majd utána jöhet a balzsam. Megmondom őszintén, én abszolút pakolás párti vagyok a balzsamok felett, valahogy sokkal hatásosabbnak érzem őket. Éppen ezért a balzsamot is pakolásként szoktam használni, tehát rajtahagyom a hajamon zuhanyasapka alatt kb. 10 percig, és utána mosom le. Használat közben számomra  egyértelműen az illat viszi a prímet, az én ízlésemnek telitalálat.


Én többszöri használat után vettem észre, hogy egyre  fényesebb lett hajam, és ez a fényesség mindig tovább tartott. Tehát az első hajmosásnál közvetlenül a használat után szép fényes volt a hajam, de nem maradt annyira hosszantartó a hatás. Aztán minél régebb óta használom, annál tovább megmarad ez az egészséges fény.

Összességében a 2 termék közül egyértelműen a sampon lett nálam kedvenc, a balzsam is jól működik, de valószínűleg a 3 Minute Miracle mellett fogok maradni hosszútávon.

Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft

Ti próbáltátok már?

3 megjegyzés

  1. Nagyon szimpatikusak a termékek, de balzsamban már megtaláltam a nagy Ő-t, így csak a sampont fogom kipróbálni. Kíváncsi vagyok, hogy nekem is annyira be fog-e válni, mint neked. :)

    VálaszTörlés
  2. Én a Miracle Moist sampont nagyon szeretem, ezért kipróbáltam a hozzá való balzsamot, és az is nagyon bevált. Ez a termékcsalád az egyik legjobb, amit valaha próbáltam! :)

    VálaszTörlés