2015/02/18

TESZT - Playboy Play It Sexy Pin up & VIP Platinum Edition


Ma újra az illatozáson van a hangsúly, ugyanis a Playboy két új termékcsaládját szeretném nektek ma bemutatni, a csábító Play it sexy Pin up kiadást és a markáns a VIP Platinum Edition illatot. Lássuk őket közelebbről is! :)


A Playboy Play it sexy Pin up kollekció az édes, ám pimasz nők legjobb választása, akiknek mindenük a csipke és a magassarkú. Alapillatában megtalálható a vanília, a pacsuli és a praliné, amit a babarózsa, az őszibarack és a mandarin aromái vesznek körül. 

Ez alapján láthathátjok, hogy egy igen édes, kissé gyümölcsös, számomra "klasszikus" Playboy illatról van szó. Maga a parfüm az én ízlésemnek már túlzottan is édeskés és tömény, viszont a kókusszal kiegészült tusfürdő nagyon jól tompítja ezt a hatást, és egy csábító, szexi illattá válik, amit viszont már nagyon szeretek.

Ajánlott fogyasztói árak:
Playboy Play It Sexy Pin Up  EdT 30 ml - 2.199, -HUF 
Playboy Play It Sexy Pin Up DNS 75 ml - 2-199, -HUF 
Playboy Play It Sexy Pin Up deo 150 ml - 949, -HUF
Playboy Play It Sexy Pin Up  tusfürdő 250 ml - 839, -HUF



A Playboy VIP Platinum Edition termékcsalád markáns illata a magabiztos férfiakat szólítja meg, akik szeretik az eleganciát és az exkluzivitást. Az alapillatban a szantálfa, a praliné és a tokabab illatjegyei jellennek meg, melyek a bergamott, a zöldalma, az ibolyalevél és a cédruslevél együttesében bontakoznak ki.

A két illatcsalád közül engem egyértelműen a férfi változat fogott meg jobban. Egy igazi sármos, különleges illat, amivel ritkán találkozol szembe az utcán, különlegessége miatt viszont jó ideig benne marad az emlékezetedben.

Ajánlott fogyasztói árak:
Playboy VIP Platinum EdT 100 ml - 3.699,- HUF
Playboy VIP Platinum AS 100 ml - 2.269,- HUF
Playboy VIP Platinum BS 150 ml - 999,- HUF
Playboy VIP Platinum SG 250 ml - 899,- HUF
Playboy VIP Platinum DNS 75 ml - 2.199,- HUF



Ti szagoltátok már valamelyiket?

4 megjegyzés

  1. Nagyon jól hangzik, az alapján amit írtál róla. Érdemes lenne kipróbálnom az ára is elégé baráti .Most találtam nem rég a blogodra és nagyon szuper, tetszik!:)

    VálaszTörlés
  2. Kedvet kaptam ehhez a parfümhőz és árban is milyen jó, amúgy szuperekaz írásaid nemrég találtam rád.:)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap beszereztem egyet a Play It Sexy Pin Up parfümből. A Playboy illatokat nagyon szeretem annak ellenére, hogy nem valami nagy parfüm gyártóról ès exluzív illatokról van szó. Az eddigiekhez képest ez kicsit más irànyt vett, van benne egy kis keleties, komolyabb érzés. Különleges illat, valóban kicsit tömènyebb, édesebb, de viselhető, nem rossz. Számomra a női Playboyok közül, a VIP a kedvenc, illetve a Super Playboy. Ez sem rossz, nem bàntam meg, hogy megvettem, elajándékozni se fogom, biztos lesz az a hangulat amiben szívesen hasznàlom majd. Detti

    VálaszTörlés