2015/02/07

TESZT - doBrasil Dermolight Tisztító Arckrém zsíros bőrre



Arcápolás szempontjából talán már éveken keresztül legnagyobb kedvencem a La Roche-Posay Effaclar duo arckrém volt. Azt hiszem minden lehetőséget kihasználtam, hogy erről a termékről áradozzak. Hosszas keresgélés, rengeteg termék kipróbálása után egy olyan készítmény volt számomra, ami minden szempontból tökéletes volt a bőröm igényeinek. Egyaránt jó megoldást nyújtott a pattanások, mitesszerek és a zsíros bőr okozta problémákra. Miután elfogyott, mindenképp újra akartam vásárolni, végül úgy döntöttem, hogy adok esélyt egy másik terméknek is. Úgy  voltam vele, hogy ha 2-3 hét után nem tapasztalok változást, visszatérek a La Roche-Posay-hez. Utólag kiderült, hogy nagyon jól tettem, hogy adtam egy esényt a doBrasil Dermolight Copaiba tisztító arckrémnek.


A doBrasil termékekről összességében azt érdemes tudni, hogy minden termék olasz laboratóriumokban készül, az Amazonas menti esőerdők bioaktív hatóanyagait felhasználva. Az arckrém bőrgyógyászatilag tesztelt, nikkel tekintetében tesztelt, parabénmentes és PEG mentes.

Zsíros és kombinált bőr kezelésére lett kifejlesztve. Megoldást ígér a mitesszerek ellen is, nyugtatja és regenerálja a bőrt. Amikor elkezdtem használni, az arcbőrőm épp borzalmas állapotban volt, amit a vizsgák okozta stressz és a kissé túlzott édesség fogyasztás okozott. Gyakorlatilag szerintem még soha nem volt ilyen csúnya a bőröm, a homlokomon egymást érték a pattanások és a mitesszerek.


Az arckrém 2-3 hetes használata után kezdtem el észrevenni jelentős változást. Szép lassan kezdtek visszahúzódni a pattanásaim, és a gyógyulási idő is jelentősen felgyorsult. Nem maradtak hegek, piros foltok a bőrömön, hanem szépen regenerálódott a bőröm. A mattító hatása már az első alkalomtól kezdve szépen megmutatkozott, használata mellett nem fényesedett ki az arcom egész nap. A krém nagyon gyorsan felszívódik, könnyen eloszlik a bőrön. Sajnos a mitesszereimmel nem tudott mit kezdeni, ahogy gyakorlatilag még egy termék sem, ebből a szempontból az orrom és a homlokom kritikus, szóval ha van valami ajánlásotok, annak nagyon örülnék.

A Dermolight arckrém legfőbb összetevői közé tartozik a copaiba balzsam, ami kiváló fertőtlenítő hatású és az Amazonas menti őslakosok egyik csodaszere. A maracuja olaj normalizálja a faggyútermelést, az izlandi moha kivonat pedig gyógyító, tisztító hatású.

Ti ismeritek a doBrasil termékeket?

3 megjegyzés

  1. Én már egy ideje szemezek a doBrasil termékekkel, főleg a samponja és a hajbalzsama keltette fel a figyelmem, így azokat szeretném majd kipróbálni, ha végére érek a mostaninak. :) Viszont ha ez ilyen jó, akkor ha öcsémnek nem válik be a mostani szer az arcára, akkor kipróbáljuk ezt. Én általában a mindenféle arctisztító teszteket miatta olvasom el, szegény szenved a pattanásoktól, pedig még kozmetikushoz is hagyja elráncigálni magát férfi létére :D

    VálaszTörlés
  2. A miteszereken egy BHA hámlasztó segítene, szó szerint 'felolvasztja' őket, nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  3. honnan lehet ilyet beszerezni?

    VálaszTörlés