2015/02/14

ILLATOZZUNK - Avon Cherish Parfüm


Biztosan Ti is több helyen találkoztatok már az Avon egyik újdonságával, a Cherish névre hallgató parfümmel. Az illathoz az "Élj, Szeress, Nevess" mottó tartozik, azaz hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy megünnepeljünk az életünk boldog momentumait. Tökéletes üzenet az illat mellé, de nézzük meg kicsit közelebbről is!



Az illat a virágos-gyümölcsös-fás illatkategóriába tartozik. Számomra egy nagyon kellemes, friss illat, ami a magabiztos, sugárzó nő alakját jeleníti meg a szemem előtt. Nem édes, nem tömény, egy tökéletes hétköznapi parfüm, ami megmarad mások emlékezetében is. Nekem egyértelműen nappali változat, alkalmakhoz és esti programhoz nem ezt választanám.

A tartóssága rajtam sajnos nem túl erős. Gyenge és közepes közöttinek mondanám, amit nagyon sajnálok. Bár a parfüm megjelenése csodaszép, mivel a kupak nem zárt, hanem csak esztétikai célokat szolgál, ezért nem túl praktikus. Napközben szívesen felfrissíteném az illatot, de így nem tudom betenni a táskámba, mert az adagoló könnyen megnyomódik. Remélem lesz belőle "táskába dobálós", pici, golyós változat is.


Ti próbáltátok már az illatot?

2 megjegyzés

  1. Még nem próbáltam. :) Annyira nem rajongok az Avon parfümjeiért, mert túl sokszor jönnek szembe az emberrel. Ezt a parfümöt például három kolléganőm is használja. :D

    VálaszTörlés