2014/12/04

Szemüveg körkép + Nyerj egy komplett szemüveget


Körülbelül 10 éve vagyok szemüveges, de főként a kontaktlencsére esküszöm, mert számomra sokkal kényelmesebb viselet. Volt már jó pár formájú, fazonú szemüvegem, de a dioptriás változat nem az a dolog, amit gyakran váltogat az ember, hiszen nem a legolcsóbb mulatság. Viszont divat szemüvegekből egyre növekszik a kollekcióm, és azt hiszem sikerült is megtalálni most egy nagy kedvencet. A mai bejegyzésből megismerhettek néhány weboldalt, illetve az általam rendelt szemüvegeket. Ja, és egy szuper nyereményjáték is vár rátok! :)


1. 



Sokáig ez a szemüveg volt az abszolút kedvencem, de azóta már lekerült a dobogó éléről, mint azt a továbbiakban majd olvashatjátok. A formája és a nagysága mindenképp totálisan nyerő nálam, és imádom a szélén lévő zebra mintás díszítést. Nem egy tipikusan megszokott darab, ezért tetszik annyira.

Innen: Firmoo




2.



Ezt a darabot a tetszési skála közepére tudnám elhelyezni. Nem áll rosszul, de nem igazán jellegzetes, ezért nem tartozik kifejezetten a kedvenceim közé. A különleges, bordó árnyalata viszont nagyon szép, de én a feltűnőbb darabokat jobban kedvelem.

Innen: Firmoo




3. 



Régi vágyam volt már egy cicás fazonú szemüveg. Azt hiszem mindig is az Audrey Hepburn imádatom hozta elő ezt a dolgot. Többször is próbáltam már ilyen kereteket, de szerintem egyik sem passzolt az arcomhoz, és láss csodát, egy netes rendelés alkalmával sikerült megtalálnom a megfelelőt. A forma mellett kifejezetten tetszik rajta a különleges, színes díszítés, ez talán még tovább fokozza ezt a kicsit vintage hatást.


Ami igazán jó hír, hogy az Opti24 felajánlásával most egy szuper játékra invitállak benneteket, hiszen valaki közületek egy 25000 Ft értékű Opti24 vásárlási utalvánnyal lehet gazdagabb, amit egy komplett szemüvegre válthat be. Természetesen nem csak divat szemüveget választhattok, hanem  akár dioptriás napszemüveget is. Emellett minden egyes jelentkező kap még egy 2000 Ft-os vásárlási utalványt is!

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, nem kell mást tenned, mint ERRE a linkre kattintani, kitölteni a jelentkezési űrlapot, és máris esélyed van, hogy tiéd legyen az általad választott szemüveg, teljesen ingyen. Sok szerencsét! :)




4.



A többi között ez a darab valamennyire kakukktojásnak számít, hiszen ez nem divat szemüveg, hanem ez az én rendes, dioptriás szemüvegem, amit az ismerőseim előszerettel neveznek titkárnő szemüvegnek... Főként otthon szoktam viselni, a kontaktlencsét sokkal kényelmesebbnek tartom. Frusztráló, ha bepárásodik, vagy ha kicsit felette nézek el, és nem látok semmit. Először nagyon tetszett, de az új szemüvegeim közül sokkal szívesebben viselném valamelyiket rendszeresebben, mint ezt.

Innen: VisionExpress (Pólus Center)




5.



A netes szemüveg vásárlásaim valamiféle csoda folytán viszonylag mindig jól sikerülnek. Sima szemüvegek mellett napszemüvegeket is rendszeresen rendelek online, és még nem igazán kellett csalódnom. Ez volt az első alkalom. A kép alapján nagyon tetszett ez a forma, és ráadásul Ana Akana videói miatt mindig ilyen típus után vágyakoztam, de sajnos ez nem vált be. Minden esetre nem adom fel, megtalálom én még ebből az arcomhoz illőt. :)

Innen: GlassesShop

Y2B45 45% kedvezmény minden keretre, 20 % kedvezmény mindenre az oldalon!




 6. 


Bocsánat a képért, de ezt a szemüveget teljesen elfelejtettem lefotózni, viszont semmiképp sem szerettem volna kihagyni, hiszen az összes közül ez a kedvencem. Olyannyira szeretem, hogy a többivel ellentétben, nem csak pár óráig szoktam viselni, amikor épp megjön hozzá a kedvem, hanem egész nap ebben vagyok. Ha szemüveget kell cserélnem, egészen biztos, hogy ebbe rakatom a dioptriás lencséket. Élénk pink rúzzsal a legjobb. :)

Innen: GlassesShop

! Y2B45 45% kedvezmény minden keretre, 20 % kedvezmény mindenre az oldalon!



Szerintetek melyik áll a legjobban?

14 megjegyzés

  1. Szerintem az utolsó áll a legjobban!:) Tényleg jól mutat élénk rúzzsal. :) A többi szemüveg sem rossz, bár még ami a legjobban tetszik az az első szemcsi. :)

    VálaszTörlés
  2. A legjobb az utolsó, de az első és a negyedik is nagyon jól áll. ♥

    VálaszTörlés
  3. A titkárnős szemüveg. Amikor lencsét hordtam, akkor egy db szemüvegem volt és ennyi, nem költöttem pluszban még három másikra. Ennek ellenére örülök, hogy divat lett a szemüveg, én is visszatértem hozzá, de a diszkrét fémkeretes nálam a nyerő. Azok a strapát is jobban bírják. (Igen, volt már ráülés is.)

    VálaszTörlés
  4. A 4-es tökéletes választás volt, de az 1-es is nagyon jól áll. :)

    VálaszTörlés
  5. A 6.-at, a legjobb szerintem egyszeru mégis tokeletes^^

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a 4. a legjobb :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is a 4. a legjobb. A többi nekem nem annyira tetszik, nem is állnak olyan jól, mint amelyikben a dioptriás lencsék vannak, mert az nagyon jól passzol az arcodhoz.

    VálaszTörlés
  8. Nekem a szogletes Guess tetszik rajtad a legjobban. Az arcformadhoz az a legjobb. A tobbi sztem nagy, mint a regi sztk-s keretek :) Csak fotokon lattam, nem vagyok szemuveges es nem eltem akkor meg :)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem az 1. áll neked a legjobban.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szeretném már én is kicserélni a szemüvegem. Az elsőhöz hasonlót képzeltem el magamnak.

    VálaszTörlés
  11. Szia Fruzsi! Neked minden jol all!! De tenyleg! A glasseshopbol rendelnek en is. Mi a tapasztalatod? Szallitasi ido, vam, egyeb koltsegek? Zsofi

    VálaszTörlés
  12. Az első... pont ugyanilyen formájú az én szemüvegem is, csak nekem dioptriás, és imádom! Annyi a különbség, hogy az enyémnek pirosak a szárai. Egy teljesen egyszerű fekete keretesről váltottam erre, nagyon nehezen szoktam meg, hogy ilyen nagy, meg nem szögletes forma, de mindenki azt mondja, ez sokkal jobban áll! Neked is nagyon jól áll, elfogultság, vagy sem, de az első a nyerő!!! :)

    VálaszTörlés
  13. Nekem az első tetszett a legjobban a zebra mintás. :D

    VálaszTörlés