2014/12/18

Karácsonyi kívánságlista - 2014


Kedves Jézuska! Szerintem nagyon jó voltam az idén, így ezeket szeretném a karácsonyfa alatt látni.  :) Na jó, a viccet félretéve, ha végtelen költségvetéssel rendelkeznék, ezekkel a dolgokkal lepném meg magamat. Szóval a lista nagy része megmarad kívánságnak, de jó elgondolkozni minden évben azon, hogy mi lenne, ha... :)



1. Clarisonic arctisztító készülék
Azt veszem észre, hogy az arctisztítás egyre fontosabb helyet kap a szépségápolásomban, és szerencsére azt hiszem meg is van az eredménye. (Bár a mostani töménytelen édesség fogyasztás nem segít túlságosan.) Nincs is jobb érzés a makulátlan tiszta bőrnél, így egy Clarisonic actisztítót nagyon szívesen elfogadnék, hiszen csak jót lehet hallani róla. Sajnos az ára elég borsos, így azt hiszem jó darabig megmarad a kívánságlistán. Jó alternatíva?

2. Kindle
Imádok olvasni, különösen buszon, vonaton, hiszen utazás közben jól esik az embernek egy kis kikapcsolódás. Viszont ilyenkor nagyon kényelmetlen tud lenni egy több száz oldalas könyvet magunkkal cipelni, nagyobb táskát is igényel, és hosszabb ideig tartani is kényelmetlen. Egy Kindle igazán praktikus lenne ilyen helyzetekben.

3. iPhone 6
Azt hiszem ehhez nem kell különös magyarázatot fűznöm, ugyanis az utóbbi időben teljesen iPhone fanatikus lettem, és szerintem lassan megérett az idő, hogy lecseréljem a mostanit.

4. Hordozható iPhone töltő
Amikor azt mondom, hogy eljött az idő a cserére, azt komolyan mondom. A mostani telefonom akksija szerintem már halál közeli állapotban van, ugyanis borzasztó gyorsan lemerül, már nem merek úgy elindulni otthonról, hogy ne lenne 100%-on a telefonom, így egy hordózható töltő egy kis extra töltéssel életet mentene (lehet szó szerint is! :D).

5. Kozmetikai tükör
A jelenlegi kozmetikai tükrömnek nincs semmilyen állványa, ami azt jelenti, hogy nagyon kényelmetlen használni, mert teljesen az asztal fölé kell hajolnom, hogy lássam magam. Ez különösen akkor kényelmetlen, amikor sminkes videót készítek, ugyanis ilyenkor egy rakat szótárral szoktam kiküszöbölni a szint különbséget. Itt lenne az ideje egy értelmes tükör beszerzésének.


1. Naked 3 paletta
A Naked 2 paletta nálam egy töretlen, örök szerelem. Tökéletesen használható minden alkalomhoz. Barnás árnyalatokkal már bőven el vagyok látva, így azt hiszem ezek a lilás, de még természetes tónusok is hasonló szerelemre lobbantanának, de lehet elsőként egy Makeup Revolution alternatívával fogok megpróbálkozni, hogy lássam, hogyan működnek rajtam ezek a színek.

2. Dolce Blocco határidőnapló
Teljesen odavagyok a papír és írószer dolgokért. Igaz pont múlt héten szereztem be egy pici, de praktikus naptárat a 2015-ös évre, nagy vágyam még egy ehhez hasonlóan csodaszép Dolce Blocco határidőnapló vagy jegyzetfüzet, abból soha nem elég. :)

3. F&F sportruházat
Az elmúlt hetekben többször is megakadt a szemem az F&F sportruháin. A kollekció nagyon fiatalos, és az anyagok is nagyon meggyőzőek már első tapintásra is. A Jézuska ezt a kívánságomat meg is hallgatta, ugyanis két felső és egy nadrág már biztosan lapulni fog a fa alatt. :))

4. Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire EdT
Thierry Mugler Alien illatának utazó méretű kiszerelése mindig a táskámban lapul, de nagyon csínján kell bánnom a használatával, ugyanis illat nekem még ennyire nem tetszett. Nagyon különleges, számomra semmihez sem hasonlítható. Bergamott, keserűnarancs, tea, kasmírfa és borostyán... hú, ez alapján lehetetlen elképzelni, de ha tehetitek, mindenképpen szagoljátok meg.

5. Térd fölé érő csizma
A csizma vásárlás számomra minden alkalommal egy igazi kálvária, mert nagyon vékony a vádlim, ezért minden csizma szára kb. 10 centivel eláll a lábamtól, amit egyszerűen ki nem állhatok. Így gyakorlatilag non stop csizma keresésben vagyok, hiszen, ha valamilyen csoda folytán, pont belefutok egy olyanba, ami jó, azt mindenképp el kell hoznom. Most különösen a térdő fölé érő darabok után vágyakozom, ami azt hiszem még nagyobb kihívás lesz, mert szinte sehol nem látok ilyeneket az üzletekben. Tipp?

Nektek mik szerepelnek a karácsonyi álom  - vagy épp igazi - kívánságlistátokon?

22 megjegyzés

  1. Tangle Teezer Compact Styler, vezeték nélküli töltő, iPhone 4s vagy iPhone 5 vagy Iphone 5s *-* <3

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Jaj ez nagyon aranyos kivánságlista. Hasonló mint az enyém :)
    Szerintem a Kindlere nem lenne szükséged ha megkapnád az iphone 6-ost, azon kényelmes könyvet olvasni, Én már a 4-es iphone-on is olvastam könyvet, szuper volt! Az energiabankot kerestem a boltokban, ezer féle volt Androidos telefonhoz, így Iphone-hoz semmi. Kérdeztem az eladót, hát...bizonytalan arccal ajánlott egyet, hogy azzal működik...(persze lehet Magyarországon van, én nem ott élek).

    Számomra a Jézuska meghozott mindent amit szerettem volna, és ezért nagyon hálás vagyok, a dobozok ott díszelegnek a fa alatt.
    Én is lecseréltem a Iphone 4-emet, imádtam, de itt volt az ideje egy új telefon beiktatásához. Imádom az Iphone-t, de mégis a Samsung 5-t választottam, mert sokkal egyszerűbb rá fel és letölteni a dolgaimat, és a kamerája szuper! Imádom! 2 napja van meg, és már most a szivemhez nőtt.
    Emellett kaptam még karórát, Clinique ajándékcsomagot (szemspirál fantasztikus!) Remington Pearl Wand-ot, és egy gyönyörű cipőt, itt a linkje:
    https://uwanawhat.files.wordpress.com/2014/10/img_2365-0.jpg
    Ja és hát Sigma ecseteket, palettát, amik úton vannak :D :D
    Ami még a listámon volt, de lemondtam róla, a Foxy Locks Hair Extensions. Akkor veszem majd meg ha befejeződött teljesen a hajam regenerálása.
    Így is hihetetlenül örülök. :) Szuper ajándékok :)

    Kellemes Karácsonyt Fruzsi! Remélem a kivánságaid valóra válnak majd Szenteste a karácsonyfa alatt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is kellemes ünnepeket! Szuper ajándékokat kaptál! :)
      Az iBooks alkalmazás rég le van szedve a telefonomra, de nekem nagyon kényelmetlen arról olvasni, mert még az iPhone 5 is pici, szóval szerintem a 6 sem váltaná ki ezt a dolgot annyira, de aztán ki tudja... :)

      Törlés
  4. Szia!

    A kozmetikai tükör nekem is kívánságlistás, de már csak volt, mert Párom anyukájától
    megkaptam karira. Még nem nyitottam ki, mert a fa alatt lesz, de LEDes világítás van benne, másik oldala nagyítós, szép nagy, és 6000 Ft volt, ami szerintem barátságos ár. Alig várom, hogy használjam *-*
    Az arctisztító készülékek nekem is egyre jobban birizgálják a fantáziám, de egyre többféle van a piacon és meg kellene keresnem a legjobb ár-érték arányút. Nézegettem a clinique alternatíváját, az körülbelül feleannyiba kerül, mint a Clarisonic. De ez nekem a glamour napi kívánságlistán lesz már csak rajta.

    Kellemes ünnepeket kívánok!

    Üdv:
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Neked is kellemes ünnepeket! :)
      Majd a tükörről számolj még be mindenképp, tényleg szuper áron volt. Milyen márkájú?
      Clinique arctisztítón már én is gondolkoztam, de szerintem várok még egy picit vele. :)

      Törlés
  5. Szia :) Nekem Kindle 6-osom van és nagyon imádom! megéri beruházni rá :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem ikeás tükröm van, olcsó, elég magas, elég nagy.
    Olvasni telefonon és tableten szoktam, jobb, mint könyveket cipelni.

    VálaszTörlés
  7. Én ma iskolai kihúzós karácsonyon megkaptam èletem első Rose Nails lakkját, illetve mindjárt hármat :D De karácsonyra kértem egy lila árnyalatú Astor lakkot, Oriflame szemöldökárnyalót és persze könyveket ;)

    VálaszTörlés
  8. Én az F&F-ben vettem egy szuper kozmetikai tükröt olyan 2000 Ft körül van az ára. Többfajta is van, amik nagyon szépek. Ráadásul strapabíró, már egyszer sikerült leejtenem és hálisten 7 éven belül férjhez mehetek. :)
    Iphone-nak és Naked 3 palettának örülnék én is. A Naked 2 azt hittem kielégít, de inkább valamiféle fekete lyukat nyitott ki a telhetetlenségemet illetően, hogy beszerezzem a világ összes természetes, nude, föld színű palettát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Naked 2-vel ugyanez a helyzet nálam is, hogy én azóta mennyi nude palettát vettem... :D
      Az F&F tükör melyik osztályon kapható? Még nem találkoztam vele, de megnézném magamnak. :P

      Törlés
  9. Szia Fruzsi! Boldog karácsonyt kívánok, remélem minden amit kértél a fa alatt lapul majd ;) én idén csak egy törpenyuszit kértem, de azt nagyon szeretném :) puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Neked is! :) Jajj, azok annyira édesek, remélem megkapod! :))

      Törlés
  10. Én egy The Body Shop ajándékcsomagot kértem, a Deres Áfonyát, a Tűz és Jég világát, illetve A Feast of Ice&Fire hivatalos GoT szakácskönyvet. Ez utóbbit ha nem kapom meg, akkor megrendelem januárban, egyszerűen KELL ez a könyv. =D Más egyebet nem kértem, mert a szülinapomra (októberben volt) kaptam új telefont, iPhone 5C-t, amit imádok, és igazából nincs szükségem semmire. VOLT bérletnek nagyon-nagyon örülnék, de azt maximum ballagásra kérek majd. =)
    A Kindle-t nagyon ajánlom, sokkal jobb rajta olvasni, mint telefonon, én tavaly azt kaptam karácsonyra, és imádom. Óriási előnye, hogy a szerény ezer oldalas könyveket sokkal egyszerűbb olvasni rajta, meg én nagyon szeretem a limonádé regényeket, de azokat nem szívesen veszem meg rendes könyv alakban, mert másodszorra úgysem olvasnám el, az ebook megoldja a problémát. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről a szakácskönyvről még nem is hallottam, de most már nekem is kell!!!! :D

      Törlés
  11. Szia! :) Ha még nem szereztél be határidőnaplót, akkor Paulo Coleho - Alkímia 2015-ös naptárját tudnám ajánlani, nekem nagyon tetszik, minden oldalon van 1-1 idézet, színes, szerintem nagyon jó. :)


    Remélem minél több dolgot találsz meg a fa alatt a fent említett dolgok közül! :D
    Kellemes ünnepeket kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tényleg minden évben nézem azt a Coelho változatot, valamiért most kiment a fejemből. :)

      Törlés
  12. Az én listámon iPhone 4s, illatos gyertya, kameraállvány és könyvek szerepelnek :)

    VálaszTörlés
  13. Szis Fruzsi! Az ikeában kapható pont ugyanilyen kozmetikai tükör, mint amilyen a képen szerepel és nagyon-nagyon olcsó!!! Én imádom az enyémet:D Nagyítós is ráadásul:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, már láttam én is, de amire gondolsz az nem LED-es ugye? :)

      Törlés
  14. Az enyémen: ipad mini , könyv, fehér pólók (DIY póló készítéshez, ugyanis imádok egyedi cuccokat csinálni+rajzolni:D) :3

    VálaszTörlés