2014/11/23

TESZT - Megújult s-he stylezone szempillaspirálok


Szerencsére a sok legó-szerű termék mellett a s.he stylezone polcain végre láthatunk egy kis színfoltot, ugyanis az eddigi morcos, fekete szempillaspirálokat, vidámabb külsejű termékek váltották fel, egészen pontosan 8 különböző változat, én ezek közül most hármat szeretnék nektek bemutatni.


Ez a vérfrissítés mindenképp nagyon jól jött a márkának, a sok geometrikus forma mellett igazi felüdülés ezeket a termékeket látni, bár lehetett volna kicsit eredetibb is a változás, mert elég erősen a Maybelline spirálokéra emlékeztet ez az új külső. A külcsín mellett szerencsére a beltartalom is változott. A régi spirálok sem voltak rosszak, de valamiért így sem szerettem utánuk nyúlni (bár ez lehet, hogy a morcos külső miatt volt).


ALL IN ONE


A s.he stylezone all in one volume & ultimate length spirál hosszú, dús és lendületes szempillákat ígér. (Szerintem egyik spirál elnevezése sem a legszerencsésebb, mert mindegyiknek túl hosszú a neve, hogy emlékezzek rájuk, én így inkább színek alapján szoktam megkülönböztetni őket.)

Ennek a spirálnak viszonylag hosszú, hagyományos sörtés keféje van, a vége felé kicsit elkeskenyedik. A mérete ellenére jól lehet használni a belső szemzugban is, talán az alsó szempillasoron nem a legszerencsésebb.

A hatás számomra mindenképp meggyőző, szépen ívelt, dús és hosszú pillákat eredményez, miközben nagyon természetes marad a végeredmény. Használat során mindhárom spirálra elmondható, hogy ezek nem olyan spirálok, amikkel már egy mozdulattal tökéletes lesz a végeredmény, több húzásra van szükség a kívánt hatás eléréséhez, így picit építgetni kell a szálakat.





FALSE LASH WONDER


A false lash wonder vízálló spirál 24 órán át tartó műszempilla hatást ígér. Ennek a keféje szinte tökéletesen megegyezik az előzőjével, mindössze annyi különbséggel, hogy ez valamivel kisebb.

Azt hiszem a végeredmény magáért beszél, tényleg látványos szempillákat kapunk tőle, nekem mindenképp nagyon meggyőző.

A vízálló tulajdonság valóban vízállót takar. Amikor bevizeztem a szememet, és megpróbáltam elmaszatolni a festéket, nem történt semmi, tökéletesen tartotta magát a spirál. Ez a tulajdonság nekem azért jön jól, mert a viszonylag hosszú szempilláimhoz enyhén lógó szemhéj párosul, ami miatt gyakran felkenődik a szempillafesték a szemhéjamra. Szerencsére ezzel a vízálló változattal ez abszolút kiküszöbölhető. 

Viszont az eltávolítása még a vízálló sminklemosóval is elég nehézkes, így a mindennapokra túlságosan "soknak" tartom az ilyen spriálok használatát, pedig mindenképp nagyon szép végeredményt érhetünk el vele.






MOST BEAUTIFUL VOLUME


A most beautiful volume vízálló spirál gyönyörű, dús pillákat ígér. A kefe itt kicsit eltérő, nem spirál formában helyezkednek el a szálak mint a másik kettőnél. Jóval több és apróbb sörtét találunk benne, amik a kefe vége felé elkeskenyednek, ami megkönnyíti a használatot.

A végeredményben minden spiráltól elvárható hatás felsorolható: dús, ívelt, hosszú és abszolút nem lesz csomós a végeredmény.

A vízállóság próbát ez is tökéletesen kiállta, és ahogy az első terméknél említettem, erre is igaz, hogy több húzással "építgetni" kell a pillákat, hogy a kívánt hatást kapjuk.





Összességében számomra nagyon kellemes csalódás volt ez az újítás s.he stylezone háza táján, jó úton haladnak. :)

Ti próbáltátok már valamelyik spirált?

14 megjegyzés

  1. Az utolsó nagyon meggyőző :)

    VálaszTörlés
  2. A második és a harmadik nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek! Nekem is az utolsó tetszik a legeslegjobban!:)) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
  4. Amikor mentem a DM-be nem hittem a szememnek, hogy lecserélték a spirálok külsejét. Tényleg felüdülés. Az utolsó nagyon tetszik, de az első kettő nem annyira győzött meg, meg szerintem egy picit pókláb hatása van.

    VálaszTörlés
  5. Nekem mindegyik tetszik, szép hatást sikerült elérned mindhárommal!

    VálaszTörlés
  6. A középső tetszik a legjobban, de a márkához mérve mindegyik elég meggyőző. Mondjuk ahogy észrevettem, te olyan szerencsés vagy, hogy akármilyen spirált is használsz, szép lesz az eredmény a pilláidon :D

    VálaszTörlés
  7. soha semmit nem próbáltam még ettől a márkától, de lehet épp itt az ideje:)

    VálaszTörlés
  8. Az utolsó nagyon tetszik, létezik esetleg nem vízálló változatban is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon meggyőző a 2. és a 3. is. Tudnátok segíteni hogy milyen árban vannak? :)

      Törlés
    2. A 2. és a 3. nagyon meggyőző :) Tudnátok segíteni hogy milyen árban vannak? :)

      Törlés
  9. Használtál szempilla göndörítőt bármelyik spirál mellé? Az utolsónál nagyon szép íveltek lettek a pilláid!

    VálaszTörlés
  10. nice post! this looks like a great product!

    lifeisashoe

    VálaszTörlés
  11. Azt hiszem a harmadikat,sárgát én is ki próbálom,bár nem igazán szeretem a she szempillaspirálokat,nem tudom miért, lehet megszoktam az ,,erősebb" márkákat,de egy próbár megér! :)
    http://norinahellaslifestyle.blogspot.com/

    VálaszTörlés