2014/11/25

Gardrób Napló #6 - November


Ma néhány számomra jól bevált őszi szettet hoztam nektek. Igyekeztem ezúttal változatos összeállításokat készíteni, így kicsit mindegyikkel egy másik oldalamat mutatom meg. Remélem fogtok olyan darabot találni, ami tetszik nektek, nekem most nagyon sok kedvencem van itt. :)







Kabát - INNEN
Nadrág - INNEN
Kalap - INNEN
Táska - INNEN
Cipő - Deichmann







Kabát - INNEN
Ruha - INNEN
Táska - INNEN
Cipő - Ázsia Center






Kabát - INNEN
Felső - INNEN
Leggings - INNEN
Táska - Ázsia Center
Nyaklánc - Claire's
Cipő - Deichmann


Nektek van jól bevált őszi szettetek?

9 megjegyzés

  1. Mindhárom nagyon tetszik, de az első abszolút kedvenc! Látom te is nagyon szereted a vörös/burgundi/bordó árnyalatot így ősszel :))

    beautysecretsfromnora.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Igen, nagyon szeretem. :) Eddig észre sem vettem, hogy mindhárom szettben ez a szín dominál.. :D

      Törlés
  2. Mindhárom nagyon jó főleg a bordó kabát nekem az elsőnél a kalap valahogy nem jön be én inkább egy nyári outfitben tudnám elkébzelni szerintem az a kalap ilyen tipikus nyárias de a kalapot leszámitva minden tökéletes :)

    VálaszTörlés
  3. Mindhárom nagyon jó főleg a bordó kabát nekem az elsőnél a kalap valahogy nem jön be én inkább egy nyári outfitben tudnám elkébzelni szerintem az a kalap ilyen tipikus nyárias de a kalapot leszámitva minden tökéletes :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek ezek a ruha összeállítások, nekem is az első tetszik a legjobban, és az a a kalap! Istenien áll rajtad! *-* Amúgy is nagyon szépnek tartalak, de ezek az egyedi ruhák még inkább kiemelik a csinos alakod! :D

    VálaszTörlés
  5. A bordó ruha nagyon dögös. :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon csinos ez a kockás kabát/kardigán rajtad! és a kalap is tök jó, olyan méltóságteljesen viseled, én mindig azt gondoltam, hogy a göndör/hullámos hajamon boszorkányszerű lenne egy kalap, de rajtad szuper, lehet, hogy én is kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia! az első Sheinside-os kabiról szeretnék érdeklődni :) milyen méretet rendeltél, és az megfelel-e a megadott méretleírásnak? nekem az l-es méretnél a 35 cm-s vállszélesség picinek tűnik :/ illetve, hogy az ujja milyen anyagból van? nyúlik? előre is köszönöm válaszod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos nincs nálam a kabát, így nem tudom a pontos cm-ket, én S-es méretet rendeltem, és rám tökéletes. Az ujja kötött anyagból van, nyúlik. :)

      Törlés