2014/09/17

TESZT - Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves spirál

Rimmel Scandaleyes Rockin' curves szempillaspirál

Ma a Rimmel Scandaleyes Rockin' Curves szempillaspirállal ismerkedhettek meg. Megmondom őszintén eléggé halogattam ezt a tesztet, sőt úgy egészében a szempillaspirál kipróbálását, mert a kefe elsőre nem volt túlzottan szimpatikus, aztán mégis adtam neki egy esélyt. Lássuk mi a végítélet!

Ez a Rimmel spirál igazán hű a nevéhez, a külseje meglehetően rockos a kidomborodó krokodil bőr minta miatt, és a piros-fekete szín is erős kontrasztot ad. A kefe is igazodik a névhez, görbe alakot formál. A sörték nagyon dúsak és vastagok, első ránézésre elég sok festéket vesz fel, szinte teljesen kitölti a sörték közötti helyett. Emiatt és a kefe vastagsága miatt, első ránézésre nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert féltem, hogy csomósítani fogja a szempillákat, és a nagysága miatt nehezen lehet majd használni az apróbb pillákon. 


Szerencsére az első használat után azonnal elszálltak a kétségeim, ahogy a képek is bizonyítják. Nagyon szép dús szempillákat eredményez. Nem hagy csomókat, enyhén összetapasztja a pillákat, amitől vastagabbnak tűnnek a szálak, de végeredményben mégis dús hatást kölcsönöz. Ami talán a legfeltűnőbb benne, hogy milyen szépen íveli és göndöríti a szempillákat, ezt főleg élőben látni.

A kefe is teljesen jól működik. Érdemes a csúcsáról lehúzni a felesleges festéket, és így könnyen tudunk dolgozni vele a belső és külső szemzugban egyaránt. A formája szépen illeszkedik a szempillák ívéhez. A kefe vastagsága miatt egyedül az alsó szempillasoron kell kicsit jobban figyelni, mert könnyen összekenhetjük vele a szemhéjunkat.


Összességében szerintem egy nagyon szuper szempillaspirálról van szó. Itt is bebizonyosodott, hogy ne ítéljünk a külső alapján. :)   5/4.5

4 megjegyzés

  1. Szia!

    Kérlek a "jenna hemilton" paróka elérhetőségét linkeld be, mert évek óta ilyet keresek és szeretném megvenni. Már több helyen írtam neked ezzel kapcsolatban de nem érkezett válasz. :(

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Megvan a megfejtés így az előző üzenetem tárgytalan. Köszi! :D

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az essence Lash Princess szempillaspirál ennél szebb végeredményt csinált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyértelműen vár nálam is minden másik spirált. :)

      Törlés