2014/09/01

NOTD - Ariel


A legutóbbi Naillandnél tett látogatásom alkalmával két Moyra Sea Salt lakkon akadt meg a szemem. Mivel már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen is lehet egy sókrisály hatású lakk, így hoztam is őket haza. A képen látható piros, Ariel árnyalat, és egy rózsaszín, Calypso névre hallgató lakk landolt a táskámban.


Körömlakkokban a piros számomra egy olyan szín, amire nem lehet ráunni. Örök klasszikus, és egyszerűen mindenhez passzol. Így arra gondoltam, hogy ha ehhez a színhez még valamilyen különleges hatás is párosul, akkor annak bizony helye van a kollekciómban.


Egyébként a lakk hű a nevéhez, tapintásra is olyan, mintha apró só darabok lennének a körmömön, de ez egyáltalán nem zavaró. Élőben szerintem sokkal szebbek ezek az apró kis fehér pötyik, ha ránézek valamiért a málna jut eszembe, mintha a sok pötty egy-egy mag lenne. 

A lakkot két rétegben kentem fel, de már az elsőnél tökéletesen fedett, viszont így sokkal élénkebb lett a szín, így a két rétegre szavattam.

Ezek után különösen kíváncsi vagyok a rózsaszín lakkra. :)




Ti mit szóltok a Sea Salt lakkokhoz? Melyik a kedvenc árnyalatotok?

4 megjegyzés

  1. Imádom a sea salt lakkokat. A kedvencem a nude és a fehér. De ezt a pirosat és a halvány rózsaszínt is nagyon szeretem. Nagyokat lakot a Moyra mostanában :)

    VálaszTörlés
  2. a világos sea salt lakkokba szerelmes vagyok, viszont a sötétek annyira nem tetszenek. de ahogy egyre több embernél láttam, egyre jobban érzem azt, hogy kellenek. :)

    VálaszTörlés
  3. That color is so pretty. I love the glitter.

    VálaszTörlés