2014/08/24

TESZT - Rimmel Accelerator Endless szempillaspirál


Nálam a szempillák igencsak központi helyet foglalnak el az életemben, hiszen ha nem akarok sminket viselni, de mégsem szeretnék "meztelen" arccal elmenni valahová, a szemöldököm mellett egészen biztosan a szempilláimra fogok még egy kis hangsúlyt fektetni, hiszen azonnal feldobja a külsőnket. Ezúttal a Rimmel Accelerator Endless szempillaspirált ismerhetitek meg közelebbről.



A spirál különlegessége abban rejlik, hogy szempilla növesztő anyagot is tartalmaz, így hosszú távú alkalmazásával a szempilláink festés nélkül is hosszabbak lesznek. Mivel én jelenleg napi szinten használom a Realash szempilla növesztő szérumot, így erre a tulajdonságára most nem tudok kitérni, de a későbbiek folyamán frissíteni fogom a bejegyzést ebből a szempontból is.

A spirál keféje egy vékony, viszonylag hosszú, rövid sörtés szilikon kefe, ami meglehetősen jól hajlik. Nem vesz fel egyszerre sok festéket, és a kefe mérete miatt is könnyű használni a belső és külső szemzugban valamint az alsó szempillasoron egyaránt.

Sajnos engem a hatása nem győzött meg maradéktalanul, én a szempillaspiráloktól egyszerre várom azt, hogy hosszítsa, dúsítsa és ívelje a pillákat. Ezzel szemben ez a spirál csak az egyik szempontot teljesítette megfelelően. Jól láthatóan megnövelte a pilláim hosszát, az alsó soron talán még az ívelés is rendben van, viszont egyáltalán nem lettek dúsabbak a szempilláim, inkább összetapasztotta őket, és enyhén póklábas lett a végeredmény. Tudom, hogy sokan vannak, akik kifejezetten az ilyen típusú végeredményt szeretik, de számomra sokkal meggyőzőbb lett volna, hogy szétválasztja a pilláimat, és úgy növeli meg a szempilláim hosszát.

Összességében nem rossz ez a spirál, biztosan fogom használni hétköznapokra, de ha valami extrára  vágyok, nem ezért a termékért fogok nyúlni.    5/3.5

spirál nélkül
1 rétegben
2 rétegben

Ti próbáltátok már ezt a spirált? Mi a véleményetek róla?


A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet.

4 megjegyzés

  1. Őszintén szerintem szebb azon a képen a pillád amin nincs rajtad semmi :) Nekem sokkal dúsabbnak hat, a másik igaz egy picit hosszabb de nem az igazi :)

    VálaszTörlés
  2. tényleg nem valami szép a végeredmény, hosszúnak hosszú, de ennyi

    VálaszTörlés
  3. Egyet kell értenem veled! Nekem az elhozott spirálok közül egyetlen egy vált be, de majd lesz bejegyzés. Amúgy a természetes pillád meseszép!!

    VálaszTörlés
  4. Ezek a szilikonos kefék szinte mindig rengeteg festéket vesznek fel :(

    VálaszTörlés