2014/08/29

TESZT - Flormar Twist up rúzs - Party Pink


A Flormar márka nyári limitált kiadása között találkozhatunk a Color Madness kollekcióval, azon belül is a 12 árnyalatban kapható Twist up rúzsokkal. Szájra való termékeknél nálam egyértelműen az élénk pink árnyalatok a gyengéim, így ezúttal egy ilyen darabbal ismerkedhettek meg.


Flormar Twist up Lipstick

A weboldalon található képek alapján kicsit sötétebb színre számítottam, de a Pink Party árnyalat egy igazi brutál erős pink szín. Én imádom az élénk pink ajkakat, de ez az árnyalat már számomra is az igen merész kategóriába esik.  A formulája nagyon krémes, használat közben egyáltalán nem szárít, kellemesen táplálja az ajkakat, a végeredmény enyhén fényes lesz. 

A ceruzás kialakítás és az über brutál pigmentáltság nem éppen a legjobb párosítás, mert nagyon nehéz vele precízen felvinni a színt. Ajakkontúr ceruza használata kötelező, mert másképp lehetetlen az ajkak vonalán belül maradni, és így is nagyon vigyázni kell vele, hogy szép legyen a végeredmény. Ha csak egy kicsit is hozzáérintjük az ajkakhoz, máris nagyon erősen fog, így ha visszafogottabb végeredményre vágyunk, érdemes az ujjunkkal felvinni a rúzst, apró ütögető mozdulatokkal, de akkor is nagyon figyelni kell az egyenletességre.

maximum mennyiség

A rúzsceruzákkal kapcsolatban az első gondolatom mindig az, hogy inkább ajakbalzsamhoz hasonlítanak, és nem túl pigmentáltak és tartósak. Valószínűleg ezt a korábbi tapasztalataim mondatják velem, így kellemes meglepetés ért, amikor ez igen jól teljesetített. Egyébként ebből a szempontból az alábbi skála alapján szoktam értékelni a szájra való termékeket: gyenge - átlagos - tartós - Aden folyékony rúzs (:D). Ez a rúzsceruza a tartós minősítést érdemelte ki, ami számomra is meglepő volt, mert a krémes formulája miatt azt hittem, hogy egyből le fog jönni, de meglepően jól bírta. Evés után sem volt túl feltűnő a kopás, és akkor is egyenletesen veszített a színéből.



Összességében egy nagyon jó kis termékről van szó. A szín nagyon szép, szuper jól pigmentált és a tartóssága is megfelelő. Az egyetlen gondom vele maga a ceruzás kialakítás, hagyományos rúzs kiszerelésben szerintem sokkal jobban lehetne használni, mert így elég nehézkes. 5/4

Ajánlott fogyasztói ára: 2490 Ft. Beszerezheted ITT.


A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményemet.

3 megjegyzés

  1. Wow! Nagyon szép pink, bár én nem nagyon preferalom az élénk ruzsokat, inkább természetes, vagy nincs :)

    VálaszTörlés
  2. Hű, micsoda színe van :) Elég feltűnő darab, de én simán viselném, hasonló árnyalatom van is az Avontól.

    VálaszTörlés