2014/08/26

OOTD - White Crochet


Mostanában sajnos kevesebb outfit bejegyzéssel jelentkeztem, mint amennyivel szerettem volna. Nem tudom, hogy Ti ezt mennyire érzékelitek, vagy egyáltalán hiányoznak-e az ilyen típusú bejegyzések, minden esetre az utóbbi időben jó pár szettet szerettem volna megosztani veletek, csak mindig bonyolulttá teszi a dolgokat, hogy az ilyen posztokhoz "fotóst" kell szereznem. Minden esetre sikerült kihasználni ezt a tegnapi kis jó időt, így ma egy nyáriasabb szettet hoztam nektek. :)







Szoknya - INNEN
Top - INNEN
Szandál - Deichmann
Fülbevaló - C&A
Táska - INNEN

11 megjegyzés

  1. Nekem ez most így egy kicsit "sok", a felsőt egy egyszerűbb szoknyával párosítottam volna, hasonlóképpen a szoknyához egy egyszerűbb vonalú felsőt vettem volna fel. Így együtt nem érvényesül a felső játékossága, sem a szoknya különlegessége.
    De persze csinos vagy, mint mindig, mert az a típusú lány vagy, aki még egy zsákban is csinos lenne:-)
    Alix

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm a véleményedet! :) Amikor megérkezett hozzám ez a szoknya, az első gondolatom az volt, hogy mennyire tökéletes lesz ezzel a felsővel. Azóta is szerelmes vagyok ebbe a párosításba. :D De természetesen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Köszönöm szépen, hogy írtál! ;)

      Törlés
  2. Egyet kell hogy értsek az előttem szólóval...:S

    VálaszTörlés
  3. Nekem sem passzol ez a két darab valahogy, külön-külön jól mutatnak, de együtt nekem sok. De egyetértek az előttem szólóval, ahogy láttam, neked szinte minden jól áll :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik! Csinos, nőies, elegáns. Egy randira vagy egy "elegánsabb" eseményre is felvenném! Tetszik hogy a szoknya ilyen egyszerű, és így feldobják a virágok. A felső meg első látásra szerelem volt :D

    VálaszTörlés
  5. Engem a körmöd fogott meg, jól látom átmenetes? Erről kérek szépen valami videót :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából semmi extra, csak hasonló színű lakkok egymás mellett. Mindjárt jön róla a poszt. :))

      Törlés
  6. Nagyon csinos vagy, de elsőre engem is a manikűröd fogott meg, nagyon extrán néz ki!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik a felső! :)

    VálaszTörlés