2014/07/09

TESZT - S-he Stylezone szempillaspirál - XXL Definition, Boost, Extension


A mai bejegyzésben tovább folytatnám a S-he stylezone termékek tesztjét. Ezúttal a szájfények (ITT) és rúzsok (ITT) után most három szempillaspirált szeretnék nektek bemutatni. A posztok révén kezdek rájönni, hogy mennyire alulértékelt ez a márka. De ahogy legtöbben Ti is mondjátok, ez a "lego" jellegű külső abszolút nem azt a változást hozta meg, amit a kitalálói reméltek. Valljuk be, minket  a cuki, színes dolgokkal lehet megvenni, és nem a minimalista fekete/fehér dizájnnal. Ha a dm-ben járok, szinte egy pillantás nélkül sétálok el a s-he termékek mellett, annyira nem ragadják meg a tekintetemet, pedig többet érdemelnének.



Ebben a bejegyzésben az XXL definition, XXL extension és XXL boost szempillaspirálokat fogom bemutatni. Már most szeretném leszögezni, hogy annak ellenére, hogy különböző nevük van, szinte semmilyen különbséget nem fedeztem fel a spirálok között. A végeredmény szinte megszólalásig hasonlít mind a három esetében, ezen kívül én a kefék között sem vettem észre érdemi különbséget. 

Mindhárom spirálnak normál hosszúságú, szilikon sörtés keféje van. A sörték rövidek és vastagok. Én ennek elsőre nagyon nem örültem, mert kifejezetten nem kedvelem ezt a kialakítást, mivel a sörték közé nagyon sok festék beszorul, ami miatt könnyen összeragadnak a pillák és póklábas lesz a végeredmény. A kefe vége felé rövidülnek a sörték, de mivel ugyanolyan vastagok, ezért nehéz precízen használni, ha csak kifejezetten néhány szálat szeretnénk vele elérni.




Ezek alapján gondolhatjátok, hogy nem vártam túl sokat a spiráloktól. Használat közben viszont meglepően jól működnek. Mindegyikkel egyaránt szép, hosszú és ívelt pillákat lehet elérni. A hosszúság tényleg brutális, mert amikor szemüveg van rajtam, a pilláim rendszeresen beleütköznek a lencsébe. :D Rétegezni nem igazán érdemes, mert akkor el kezd csomosódni. Én csak a teszt kedvéért próbáltam ki két rétegben, mert szerintem egy réteg is teljesen elég belőle. A képeken először egy, majd két rétegben láthatjátok.

Tartósság szempontjából mindig nehéz dolgom van. Ezt a részt több szempillaspirál tesztből is kihagytam, és utána mindig kommentben kaptam kérdésként. De igazából nekem az összes szempillaspirál tökéletesen tart reggeltől estig, így ezekkel sem volt gond. De mivel ebből a szempontból úgy látszik szerencsés helyzetben vagyok, nem tudok 100 %-os választ adni.

spirál nélkül






Összességében szerintem nagyon jók ezek a spirálok. Ahogy S-he rúzsoknál és szájfényeknél sem értettem ezt a "csoportosítást", most is teljesen feleslegesnek tartom a különböző típusokat, de úgy tűnik ez a márka "mániája". :D 

4 megjegyzés

  1. Általában elég gyorsan túl szoktam tenni magam a termékek csomagolásán, legyen az szép vagy csúnya, de ezeket a spirálokat el nem tudom képzelni, hogy jókedvűen vegyem ki a fiókból reggelente. Olyan lehangoló ez a nagy, sötét, bunkó csomagolás. Meg nem is értem, hogy miért akarnám én összeilleszteni a termékeket? Nem akarok én várat építeni. :D Sajnos ez tényleg nem jött be nekik. Pedig mondjuk a Definition elég szépen dolgozik.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű pilláid vannak a Definition és a Boost által *-*

    VálaszTörlés