2014/07/04

TESZT - La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid


Mint tudjátok a legnagyobb arcápolási kedvencem a La Roche-Posay Effaclar duo arkcrém. Reggel és este is ezt használom, de emelett van még egy termék, amit nagyon szeretek. Amikor Dávidnál vagyok, nem viszek magammal ezer dolgot, hanem megvan nála is a kis neszesszerem, tele bevált dolgokkal, és azokat használom. Köztük van egy nagy kedvencem is, a La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid.


Ezt az arckrémet kifejezetten a nagyon érzékeny, allergiás bőr ápolására fejlesztették ki, ugyanis 100%-ban csak olyan alkotói vannak, amik tényleg szükségesek a készítményhez. Nincs benne semmilyen felesleges hatóanyag, nem tartalmaz parabént, színezéket, illatanyagot, alkoholt, lanolint és tartósítószert sem.

Kifejezetten ajánlott még a zsíros illetve kombinált bőr ápolására, mert ultra könnyű textúrája van. Ez az, amire nekem nagyon-nagyon szükségem van, mert a melegebb időben különösen hajlamos a bőröm a zsírosodásra. Szerencsére ez a krém tényleg szuper könnyű, szinte azonnal beszívódik, és nem hagy zsíros érzetet maga után. Nagyon pici mennyiség is elég belőle az egész arcra. Aminek szintén nagyon örülök, hogy amellett, hogy szép matt marad az arcom, a pattanások sem jönnek elő olyan gyakran. Érdekesség még, hogy a krémet nem csak az arcon lehet használni, hanem szemkörnyékápolóként is tökéletesen működik.



Szintén különlegesség a krém kiszerelése, ugyanis a tégelyen belül egy kis "zsákokcsa" van, ami minden egyes pumpálás után összehúzódik, így nem kell attól félnünk, hogy bármilyen kis mennyiség is kárba megy, hiszen ennek a kialkításnak köszönhetően, nem kell majd szenvedni, hogy a tégely aljáról kiszedjük a krémet.



A La Roche-Posay termékeket keresd a partner gyógyszertárakban!
Ajánlott fogyasztói ára: 5299 Ft (40 ml)

4 megjegyzés

  1. Mennyire könnyű a krém? Nekem hajlamos a bőröm hámlásra az orromon és az államon így kellene neki az extra hidratálás, de mivel nyár van ugye hamar fényesedik, de a hámlás megmarad ... Illetve küzdök mitesszerekkel is. Tudsz valamit mondani ezzel kapcsolatban? Mitesszer képző?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy írtam is a posztban, nagyon-nagyon könnyű, mégis tökéletesen hidratálja a bőrt, de matt marad akár egész nap. :) Nekem nem jöttek ki extra mitesszerek sem.

      Törlés
  2. ez a zsákos megoldás mennyire jó ötlet, mindig sajnálom az ilyen tubusos kencéimet, ha nem tudom kiszedni belőlük az utolsó cseppet is. :D

    VálaszTörlés
  3. a zsákocska eredetileg azért van, hogy még véletlenül se fertőződjön a krém! ha a zsák nem lenne, akkor a levegő a krém tetejére áramlana minden egyes pumpálásnál, ami a bacikat is beviszi, ezek közül pedig sokan szeretik a krémeket, így azok egy idő után irritálhatják a bőrt. akinek olyan érzékeny a bőre, mint az enyém, annak sajnos ez is okozhat gondot. (az én arcom már kis alkoholtól is vörös és ég, aloe verára vörös, ég és viszket, sok krémtől olyan, mintha grízes lenne az arcom stb.) szóval hiperérzékeny bőrűeknek sztem a legjobb krém, amit gyártanak! régebben a La Roche-Posay más krémet is gyártott, amit nagyon szerette a bőröm, ráadásul még hialuronsav is volt benne, de sajnos mára minden más krémük tartalmaz alkoholt, szóval azok már nem jöhetnek számításba. :'(

    VálaszTörlés