2014/07/18

NOTD - Peace and Mauve


Ma egy csodaszép lila manikűrt hoztam nektek. Nem szeretek semmit csodaszépnek titulálni, amit én csináltam, és most se értsetek félre, a csodaszép nem nekem szól, hanem a lakk színének és a szuper rózsáknak. Bár az ehhez hasonló lágy színeket főként tavasszal szeretem használni, nem bírtam megállni, hogy ne próbáljam ki az új körömmatricáimmal.

Ez az első Bourjois lakkom, sőt bármilyen Bourjois termékem, így nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyire fog beválni, hiszen rengeteg jót hallottam már a márkáról. Attól meg pláne szuper kíváncsi lettem, hogy a lakk akár 10 napon át tartó fedést is ígér. Ez mindig felcsillantja a szememet, de persze először szkeptikusan állok az ilyen ígéretekhez.


Legyen bármilyen jó fedése is egy lakknak, a világos árnyalatoknál szinte minden márka elvérzik, akkor is, ha bizonyos árnyalatokból akár egy réteg is elég belőle. Sajnos ez most is így történt. Az első réteg szinte olyan volt, mintha nem is kentem volna semmit a körmömre, a második is még nagyon csíkos volt, így kötelező a minimum három réteg. Sajnos ez eléggé csalódás, de szerencsére a száradása nagyon jó, ezért így is gyorsan végeztem a lakkozással. Annak ellenére, hogy minden réteg között megvártam, hogy megszáradjon, így is buborékos lett néhány körmöm, ami sajnos nem a legszebb látvány.


Kíváncsian vártam a napok elteltét, hiszen folyamatosan a 10 nap lebegett a szemem előtt. Jelenleg a nyolcadik napja van a körmömön a lakk, és teljesen tökéletes állapotban van! Sehol nem pattogott le, mintha ma festettem volna ki (azt leszámítva, hogy a fedőlakk berepedezett, de az nem a Bourjois lakk hibája). Így meg kell mondjam, le vagyok nyűgözve!  Valószínűleg a 10. napot nem várom meg, mert gyorsan növekszenek a körmeim, így már van pár milliméter lenövés a körömágyamnál.

Összességében a szín nagyon szép, a tartóssága kiváló, de a fedésével vannak gondok. Remélem ez csak a világos árnyalat miatt van, és a többi színnél már nincs vele probléma.


A körömmatricát Born Pretty Store-ról rendeltem, és egyszerűen imádom! Hihetetlen, hogy néhány mozdulattal milyen szép és egyedi manikűrt lehet kapni. Szerencsére az oldalon minden nap újabb és újabb változat kapható, így van miből válogatni. Ezt a körömmatricát ITT tudjátok megnézni. 10% kedvezményt kaphattok a vásárlás teljes összegéből a ZGL91 kód használatával.


Amit használtam:
Bourjois So laque glossy - Peace and Mauve
Born Pretty Store rózsás körömmatrica (ITT)
strasszok ebayről
Catrice Quick dry & High Shine fedőlakk

7 megjegyzés

  1. Üvegben valahogy szebb színe van a lakknak, kár hogy ránézésből nem derül ki, hogy körmökön milyen lesz :D de egyébként szép színe van, a körömmatrica is tetszik, nagyon passzol hozzá.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Lovely!!! amazing job <3
    You are welcome to visit my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta -- insta@mlleepaulettegirl.com

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó! meg kellene barátkoznom a lila lakkokkal :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, de a világos lakkoknak tényleg elég rossz a fedése :(

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Tényleg csodaszép, a rózsák nagyon illenek hozzá :)

    VálaszTörlés
  6. Hihetetlenül gyönyörű lett!:)) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés