2014/06/16

TESZT - S-he Stylezone Aqua Shine és Magic Colours rúzsok


A dm bloggereként a nyereményeim között volt, hogy velem készül el 6 sminkes videó, ami a dm Facebook oldalára fog felkerülni. A forgatás előtt egy igen tartalmas csomagot kaptam teli S-he Stylezone termékekkel, hogy legyen miből válogatni a videókhoz. Elsőként szeretném nektek bemutatni az Aqua shine és a Magic Colours rúzsokat.

A rúzsok külseje nagyon letisztult, fehér téglatest, mint az összes megújult s-he terméké. A csomagolásnak az a különlegessége, hogy minden termék egymásba illeszthető, így megkönnyíti a tárolást. Egyébként személy szerint nekem nem jön be annyira, lehetne kicsit csajosabb is.

Meg kell hogy mondjam, nem igazán értem, hogy mi a különbség Aqua shine és Magic colours között. Nem vettem észre semmilyen különbséget a formulában vagy a végeredményben. A képeken az első négy rúzs Aqua shine, a következő négy pedig Magic Colours.


A színválaszték meglehetősen széles. Egyaránt találunk köztük élénk és visszafogott árnyalatokat is. Mindegyik rúzs nagyon krémes textúrájú, kellemes érzés az ajkakon, egyáltalán nem szárítanak. Némelyik árnyalatnak szatén finishe van, de az összes nagyon fényes és csillogós. Én jobban örülnék, ha lennének köztük kicsit mattabb vagy legalább kevésbé fényes hatásúak, azok sokkal közelebb állnak hozzám.

Az összes rúzs meglehetősen jól pigmentált. Már elsőre megfelelően fednek, a swatchokon 2-3 húzást láthattok. Az egyetlen kakukktojás közöttük a 135-ös árnyalat, ami valamivel halványabb mint a többi, pedig ránézésre pont ettől a színtől vártam legjobban az élénkséget, mégis ez volt a legkevésbé pigmentált a 8 árnyalat között, viszont a többire nem lehet panasz.

A krémesebb textúrájú rúzsokkal az a bajom, hogy a tartósságuk nem a legmegfelelőbb, de ezek meglepően jól bírták. Persze az ivás-evés kihívásnál azért már elvéreznek, így érdemes magunknál tartani őket, hogy fel tudjuk frissíteni a sminkünket. Egy idő után sajnos beülnek az ajkak pici ráncocskáiba is.

Összességében nekem tetszenek ezek a rúzsok. A pigmentáltság és a színválaszték mindenképpen meggyőző, viszont lehetnének tartósabbak is, így 5/3.5


Ti próbáltátok már ezeket a rúzsokat? Szeretitek a S-he termékeket?



A tesztet teljes mértékben önszántamból és a saját véleményem alapján készítettem. A forgatásra kapott termékek nem járnak tesztelési kötelezettséggel.

6 megjegyzés

  1. A teszted alapján egész meggyőzőek :) Én egyszer jól megjártam egy ilyen SHE rúzzsal, azóta nem szívesen kísérletezem vele. Egy halvány árnyalat volt, ami az ajkakon alig látszódott szinte, a tartóssága pedig szintén nem volt túl megnyerő. És nekem az illata sem volt túl meggyőző :( Úgyhogy nekem nem váltak be, de ez a 125-ös valami elképesztően gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
  2. Még nem próbáltam rúzst ettől a márkától. Nekem nem szimpatikus a csomagolás, így még addig sem jutottam el vele, hogy megnézzem, hogy milyen színek vannak a kínálatban, de a tieid között van néhány szép árnyalat. :)

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesznek fenn ezek a videók a dm oldalán?

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek Ágival, valahogy a csomagolás annyira egyszerű, sőt, kissé gagyi is, hogy eddig nem szívesen vetettem bele magam a termékeikbe. Pedig a színminták meggyőzőek nagyon :)

    VálaszTörlés
  5. A rúzsaikat még nem próbáltam, de a 020-as árnyalat kifejezetten tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. ezek a színek nagyon szépek

    VálaszTörlés