2014/06/19

OOTD - Apricot



Úgy érzem, hogy az utóbbi időben egyre nehezebben mondok nemet a skater szoknyákra, de egyszerűen soha nem elég belőlük. :D Ez a darab a virágos mintája miatt nagyon megtetszett, és a színe miatt sötétebb ruhákkal párosítva ősszel is meg fogja állni a helyét. Az anyaga is kicsit vastagabb, így szerencsére nem libbenti fel a szél. A táska tökéletes Rebecca Minkoff utánzat. Mindig is vágyódtam egy ilyen táska után, de az árát elnézve komolyan soha nem fordult meg a fejemben, hogy megvegyem, de  szerencsére megtaláltam ezt a szuper alternatívát. :)











Top - Szildy
Szoknya - ITT
Táska - ITT
Nyaklánc - ITT
Kalap - H&M
Cipő - New Yorker

10 megjegyzés

  1. Nagyon csinos ez az összeállítás, bár rajtad szerintem egy krumpliszsák is jól mutatna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszi :D De én azért kétlem :D

      Törlés
  2. Nice style! Love the wedges and bag!
    http://heeychriis.blogspot.fr

    VálaszTörlés
  3. Te jó ég, az a szandiiiiiiiiiii!!! Csodás ez a lábbeli, hogyhogy nem találkoztam vele a New Yorkerben?
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nekem erről a szettről egy meleg, nyári fesztiválozós nap jutott eszembe. Lehet, hogy a kalap miatt :) Sajnos nekem nem állnak jól az ilyen típusú szoknyák, de rajtad öröm nézni :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Fruzsi! Azt szeretném megkérdezni, hogy a nyakláncból volt e fekete színben? Mert már egy ideje keresek ilyen nagy nyakláncot de sehol se volt az az érzésem, hogy megtaláltam volna a tökéletes darabot. Illetve volt egy de annak nagyon borsos volt az ára szóval azt a boltba hagytam(bár fájó szívvel) ami miatt néha most is bűntudatom van :/ . Tényleg nagyszerű darab volt és lehet, hogy az volt a tökély számomra! Ha láttad volna valahol fekete változatban a nyakláncodat akkor legyszi linkjét elküldenéd nekem? (Elég komiba is :) ) .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Egészen biztosan van belőle feketében is, láttam ebayen is. Linket sajnos nem tudok küldeni. :S

      Törlés