2014/04/15

Oriflame Mustra - 6. katalógus


Az aktuális katalógus április 15-től május 5-ig érvényes, a lapozhazó változatot ITT tudod megnézni.



Lip Spa Therapy ajakbalzsam - 999 FT
Az Oriflame kínálatában - szerintem - a legeslegjobb ajakbalzsam. Nagyon jól hidratálja és puhává varázsolja az ajkakat, emellett kellemes, természetes színt is kölcsönöz. UV-szűrőt is tartalmaz, aki külön jó pont.


Körömvédő és erősítő - 799 Ft
Körömkondícionáló - 799 Ft
Körmök szempontjából a legtöbb embernek - köztük nekem is - a tavasz szokott a legkritikusabb időszak lenni. Ilyenkor sokkal könnyeben törik és hasad a körmöm. 
Ha kinéztek egy terméket, érdemes lecsekkolni őket az Oriflame honlapján, ahol bárki leírhatja a véleményét az adott termékekről. Ezekről a körömápolókról csak jókat lehet olvasni!


Feet Up tápláló lábkrém méhviasszal - 799 Ft
Vészesen közeledik a nyitott cipők és szandálok időszaka, így fel kell készíteni a lábakat arra, hogy szem előtt lesznek. A Feet up lábkrémek nagyon hatásosan helyre tudják hozni a lábakat, és ennek az új, méhviaszos változatnak az illata is nagyon szuper!


Szemöldökárnyaló készlet - 1199 Ft
Nincs olyan videóm, amiben ne lenne benne ez a termék, és nincs olyan nap, amikor ne használnám. Kb. 3-4 katalógusonként szokott akciós lenni, így érdemes ilyenkor lecsapni rá. Az egyik legjobb és legpraktikusabb Oriflame termék!


Very me Spring Tenderness EdT - 1299 Ft
Táskabarát méretű tökéletes tavaszi illat verhetetlen áron. Ha most nincs is szükséged új parfümre, ilyen ár mellett ez sem számít pazarlásnak, hanem inkább egy szuper vételnek!



Very Me Spring Tenderness körömlakk - 599 Ft
Ez az oldal teljes mértékben tavaszt kiált! Nem tudom melyik árnyalat tetszik jobban, mert mindhárom szerelem első látásra. A zöldet biztos beszerzem (ha csak nem az összeset).


Ecollagen habzó arclemosó zselé vagy regeneráló arctonik 1499 Ft
A növényi őssejteket tartalmazó Ecollagen termékcsalád két újonccal is bővül, így még hatékonyabb ránctalanítást ígérnek. Az én vásárlóim nagyon szeretik a kollekció krémjeit, így szerintem ezek a termékek is népszerűek lesznek.


Brazil dió kézkrém - 399 Ft
A brazil diós változat az egyik legfinomabb illatú kézkrém a kínálatban, és szerintem a formulája és gazdagabb a legtöbb Oriflame kézkréménél. Mivel limitált kiadás, ritkán szokott benne lenne az újságban, így érdemes most megrendelni!


Pure Nature arcmaszkok 699 Ft
A kihagyhatatlan pure nature maszkok. Ha akciósak, akkor biztos, hogy szerepelnek a posztban, így már sokszor találkozhattatok velük, de tényleg ezek a legnagyobb kedvenceim. Ha először csak egyet szeretnél kipróbálni, mindenképp az agyagos, bojtorjános változatot válaszd, ami egyszerűen csodát tesz a bőrömmel minden egyes használatnál.  Én is most fogom újrarendelni. (Teszt róla ITT).


Pure Colour körömlakkok - 499 Ft
Ha tetszenek az Oriflame lakkok, érdemes most lecsapni rájuk, mert ritkán vannak ilyen jó akcióban. Nekem a lila árnyalat a kedvencem. :)


Discover Brazilian Passion tusolózselé - 499 Ft
Most több új Discover termékcsalád is megjelent. Azért emeltem ki a brazil változatot, mert szerintem ennek van a legfinomabb, legfrissítőbb illata, de érdemes a többit is csekkolni!


Silk Beauty önbarnító testápoló és testradír együtt - 1299 Ft (minikatalógus)
Nem tudom, ki mennyire emlékszik még tavaly nyárról az önbarnítós tesztre (ITT), de én azóta is esküszök erre a testápolóra. Alig néhány használat után már látványos volt az eredmény, és teljesen természetes maradt a színem, egyáltalán nem lettem sárga. Szerintem idén nyáron is sokat fogom használni. :)

Nektek mi a kedvenc akciótok a mostani katalógusból?

1 megjegyzés

  1. Annyira szeretem az ilyen típusú bejegyzéseidet! Tanácsadóként sokszor rendelek a katalógusból, de volt már olyan termék amire a katalógus lapozgatása közben nem figyeltem fel, de nálad láttam és abszolút befutó lett! :)

    VálaszTörlés