2014/04/05

OOTD - Cropped


A héten, egész pontosan csütörtökön egy kedves fősulis barátommal, Attilával felkerekedtünk, ugyanis ő szeret fotózni, nekem meg mindig jól jön egy fotós (:D), így a mai posztban ennek a  délutánnak végeredményét láthatjátok. Én szuper jól éreztem magamat, és szerintem a képek is nagyon jól sikerültek. :)


Valamikor tél közepe tájékán, mikor megrendeltem ezt a bőrszoknyát, nem is gondoltam volna, hogy ennyire hozzá fog nőni a szívemhez. Akkor heteken át állt a szekrényemben, míg végre felavattam, és  akkor se voltam tőle elájulva. Az utóbbi időben viszont egyre inkább azt veszem észre, hogy folyamatosan ehhez a darabhoz nyúlok, borzasztóan megszerettem. Tökéletesen összhangba hozza a nőies és kicsit vagányabb stílust.
A crop top az egyik legfrissebb szerzeményem. A héten betértem a H&M-be cipőügyben (persze mindent vettem, csak azt nem), így ez a felső is hazajött velem. Már nagyon régóta szerettem volna egy hasonló darabot, de eddig nem mertem beszerezni, ennek viszont nem tudtam ellenállni. A hossza is pont megfelelő, egy ilyen magas derekú szoknyához pont tökéletes a mérete, hiszen pont csak egy kicsike bőrt mutat. Már előre látom, hogy nyáron jó sok crop topom lesz, úgyhogy neki is állhatok a hasedzésnek. :D


Crop top - H&M
Szoknya - SheInside
Cipő - Ázsia Center
Napszemüveg - Firmoo
Karkötő - Efoxcity
Óra - Michael Kors


Ha tetszettek a képek, kövessétek Attilát Insatgramon is: @csecseattila!

6 megjegyzés

 1. nagyon csinos vagy,
  jól áll a fekete :P

  VálaszTörlés
 2. Imádom. Tökéletes szett tavaszra/nyárra!:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ez az összeállítás. Az utolsó előtti és az azelőtti képek a kedvenceim :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csini! :) Szerintem tornacipővel is jól nézni ki ez a szett! :)

  VálaszTörlés
 5. Szuper outfit, szuper képek! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés