2014/04/22

Illatozzunk - Mexx Summer Edition


Az utóbbi hónapokban elválaszthatlan volt tőlem a Puma Sync illata, éppen ezért a napokban könnyes búcsút kellett vennem tőle, és a néhány utolsó cseppjétől, ami az üvegcse alján maradt. Amikor új parfüm után néztem, elég volt elolvasnom a MEXX Summer Edition leírását, azonnal tudtam, hogy ez egy tökéletes illat lesz számomra.

Mivel borzasztó rossz vagyok illatok leírásában, engedjétek meg, hogy beszúrjam ide ezt a kis leírást, ami tökéletesen jellemzi ezt az illatot.

,,Te is imádod azokat a reggeleket, amikor felébredsz és látod az ablakon át a felkelő nap csillogó sugarait? Amikor a friss és virágos szellő felélénkíti az érzéseidet? Ezt az élményt nyújtja számodra a MEXX Summer Limited Edition, mely egy új, friss és felemelő illat a könnyed tavaszi és nyári napokra.

A harmonikus női illatban a zamatos nyári gyümölcsök keverednek a friss virágokkal. A fejjegyben megtalálható az ananászlevél és körte, a szívjegyben a magnólia, frézia és a sárga mirabella szilva, az alapjegyben pedig a pézsma és a szantálfa."



Gyakorlatilag elég volt elolvasnom a magnólia, frézia és szantálfa szavakat, tudtam, hogy ezzel az illattal nem lehet nálam mellélőni. És milyen igazam is lett! Pont az a kellemes és friss nőies illat, amit én annyira szeretek! Kicsit sem édeskés, fullasztó illat, hanem ahogyan a leírásban is szerepel, azonnal a tavaszi reggelek jutnak róla az eszembe.

A parfüm alkotói tökéletes összhangot alkotnak számomra, így ez egy igazi univerzális illat, mert megfelelő választás hétköznapokra, de alkalmakkor is megállja a helyét.

Mivel toalettvízről van szó, így az illat tartósságát közepesnek mondanám, néhány órán át érezhető, de nem árt magunknál tartani, hogy frissítsünk rajta. Mivel 20 ml-s a kiszerelése, ez abszolút nem okoz gondot, igazi táskabarát méretű, csak félek, hogy hamar el fog fogyni. :D

Ti ismeritek ezt az illatot? Szeretitek?




Ha tetszett a bejegyzés, ne feletjs el rám szavazni a dm versenyen, EZEN a linken. A videómat a Smink videó fül alatt találod, ott kattints a videóm alatti szívecskére! Nagyon fontos lenne! :)


Megjegyzés küldése