2014/03/30

TESZT - Max Factor Excess Volume szempillaspirál

Max Factor Excess Volume szempillaspirál

A mai teszt főszereplője a Max Factor sokat várt, forradalmi újdonsága, az Excess Volume szempillaspirál. El kell mondanom, kicsit elfogult vagyok a Max Factor spirálokkal kapcsolatban, ugyanis a legtöbb kedvencemet ez a márka adta, így nagyon kíváncsi voltam erre az új megjelenésre is. De mitől olyan különleges, és nekem mennyire vált be? Lássuk is!



A Max Factor Excess Volume egy kétfázisú szempillaspirál. Az egyik vége (1) felel az maximális dúsításért, míg a másik oldal (2) szerepe az extrém fekete végeredmény elérése mellett, a különleges lakk hatású finish-ben rejlik. Az 1. lépés keféje megegyezik a False Lash Effect keféjével, míg a 2. lépés a 2000 Calorie keféjét rejti magában, persze más beltartalommal.



Mivel számomra már a False Lash Effect is egy meggyőző spirál volt, így az első lépésben most sem kellett csalódnom. Már egy réteggel is azonnal szépen ívelt, dús pillákat lehet kapni. Erre kell aztán felvinni a lakkos második réteget, ami tovább fokozza az eredményt. Minden egyes húzástól kicsit "póklábasabb" lesz a végeredmény, így aki ezt nem szeretni, annak csínján kell bánni a mennyiséggel. Én személy szerintem nem vettem észre az extra fekete vagy lakkos hatást.
Szép és meggyőző a végeredmény, mert valóban dús és hosszú pillákat kapunk, de amiben a spirál igazi különlegessége rejlene, az nem igazán nyilvánul meg (legalábbis nálam).
A második réteget egyébként megpróbáltam önmagában is, viszont úgy nem lehet hordani. Túl sok festéket vesz fel, és egyáltalán nem göndöríti vagy íveli a pillákat.

Talán a lakkos réteg formulája teszi, de nekem az átlagnál kicsit lassabban szárad meg, és nap közben is sokszor felkenődik a szemhéjra, így erre érdemes odafigyelni. Egyébként  tartósnak abszolút tartós, ebben a tulajdonságában tényleg nincs hiba.

Az eltávolítás viszont már kicsit macerásabb. Nekem még vízálló sminklemosóval sem sikerült, még a felvitelt követő harmadik napon is ezzel küzdöttem! Mások elmondása alapján olajos sminklemosóval kell próbálkozni.

1. spirál nélkül
2. Csak az Extre Volume réteggel
3. Extreme Volume és Dark Lacqouer réteg együtt

Összességében egy "tetszik"-kel tudnám értékelni. A hatása abszolút meggyőző, viszont a beharangozás - na meg az ár - miatt kicsit többet várna az ember. Ha Max Factor akkor én inkább maradok a Clump Defy-nál, vagy ott van még a MasterpieceMax, az Xperience vagy a 2000 Calorie, amik mind-mind nagy kedvencek voltak számomra.

Ti próbáltátok már?

Megjegyzés küldése