2014/03/11

Tavaszi hangulatfokozó


Nem hiszem, hogy ebben a csodaszép időben bárkinek hangulatjavításra lenne szüksége, ezért ezzel a poszttal inkább fokozni szeretném a jókedvet. Legalábis én ettől a csodaszép tavaszi időtől kirobbanóan jól érzem magam, és ezekkel a képekkel szeretnélek Titeket is még jobban tavaszi hangulatba hozni, ha ez egyáltalán lehetséges. ;)

8 megjegyzés

 1. Jajj.....teljesen feldobtál :)
  Ezek a képek csodaszépek :)

  VálaszTörlés
 2. Ah, az összes nagyon tetszik. A tavasz olyan motiváló, én is sokkal jobban érzem magam a napsütéstől :) Egyszer majd szeretnék olyan rózsás tortát sütni :)

  VálaszTörlés
 3. Egy dolog kimaradt amit a képek nem adnak vissza, a virágok friss illata! :) kaptam nőnapra jácintot olyan kis szép halvány rózsaszín színben popmáztak cserpében, átültettem őket 3 cserépben és ahogy belépek a szobába olyan finom jácint illat csap meg hogy már sokkal-sokkal jobb a kedvem. Csodás a blogod is nem utolsó szónak, csak így tovább! :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom ezeket a képeket, egytől-egyig! :)

  VálaszTörlés
 5. Csodás képek, tömény tavaszi hangulatom lett, annyira jó az összes! Imádom a tulipánokat, a bicajokat, a hortenziát, a pillecukrot, a nude cipőket, a masnikat...szóval ez egy kánaán :))

  VálaszTörlés
 6. Csodás, üde képek, a kedvencem a rikító virágos sort :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik még 2020-ban is :)Már február 22 van és nagyon várom a tavaszt! Sajnálom hogy a virágok illatát nem lehet a képeken átadni de majd hozzá képzelem;) Igaz hogy Sosem volt a kedvencem a tavasz de a tavaszi szünet az mindig tetszett meg a húsvét;) Remélem van még valaki aki 2020-ban nézi��

  VálaszTörlés