2014/02/03

TESZT - Gerovital Plant Stop Acne arckezelés

Gerovital Plant Stop Acne

Remélem nem unjátok még az arctisztító tesztes posztokat, de az utóbbi időben - a bőröm minőségéből kifolyólag - igencsak foglalkoztat a téma, így több ilyen terméket próbálok ki. Ezúttal három  Gerovital Plant Stop Acne terméket szeretnék nektek bemutatni, amiket én már két hónapja használok minden nap, így jócskán kiismertük egymást. Lássuk mennyire nyújtanak megoldást a zsíros, pattanásos bőr kezelésére!


Gerovital Plant Stop Acne arctisztító gél

A Gerovital Plant Stop Acne arctisztító gélt reggel és este is használom. A szem környékét elkerülve  a benedvesített arcbőrre viszem fel. Egy pumpányi mennyiség elég belőle. Előszörör nedves ujjakkal felhabosítom, majd így viszem fel a bőrre. A zselésnél kicsit hígabb az állaga, így ebből kifolyólag nem is habosodik fel túlságosan, de szerintem ez nem is gond. Számomra az illata nem túl kellemes, kicsit gyógyszeres, de csak használat közben érezhető, utána szerencsére egyből elillan.
Reggel az arcmosás után, este pedig a smink eltávolítása után szoktam alkalmazni. Használat után azonnal felfrissül a bőröm, eltávolítja a szennyeződéseket, az esetleges smink maradványokat és a felesleges faggyút is. Anélkül lesz matt az arcom, hogy kiszárítaná, és szerintem nagyon sokat segít a pattanásaim kezelésében is.
5/5

Geroivtal Plant Stop Acne arckrém

Az arctisztító után következik a tisztító, faggyútermelést szabályozó krém. Reggel és este is lehet használni, de én csak reggel szoktam. Illata megegyezik az előző termékével, használat után ez sem érezhető. Állaga könnyed, éppen ezért gyorsan eloszlik a bőr felszínén és a beszívódása is gyors, ami a reggeli rohanásban mindig előny. Megfelelően mattítja az arcomat, csak a nap vége felé kezd picit fényesedni a bőröm, de az is minimális, így ebből a szempontból számomra mindenféleképpen kiemelkedően teljesített.
5/4

Gerovital Plant Stop Acne ultra-aktív krém

A Stop Acne ultra-aktív krém kifejezetten a pattanásos pontok kezelésére lett kifejlesztve. Megmondom őszintén a három termék közül nekem ez vált be legkevésbé. A legtöbb pattanáskezelő gél átlátszó szokott lenni, így vékony rétegben akár napközben is nyugodtan használható. Viszont ezt a krém fehér színű, és egy teljes éjszaka alatt sem szívódik be, reggel épp ugyanolyan mint este, amikor felkenem. Ez a szempont éjszaka irreleváns, viszont napközben nem igazán szeretek pontokkal a fejemen mászkálni.
Ebből az okból kifolyólag kicsit másképp kezdtem el használni. Mivel nekem a homlokon középső területe a problémásabb, így az arcom erre a részére szoktam felvinni belőle egy vékony mennyiséget, amit annyira el tudok oszlatni a bőrömön, hogy ne látszódjon. Néhány használat után vettem észre, hogy a bőröm felszíne sokkal simán és egyenletesebb lett, ami az én egyenetlen bőrömnél egy igazi csoda, viszont pattanásos pontoknál nem igazán vált be számomra.
5/3

Ti próbáltátok már a Gerovital Stop Acne termékeket?

Megjegyzés küldése