2013/12/20

Oriflame mustra - 01. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

Sajnos a karácsonyi akcióknak vége, így az év utolsó/első Oriflame katalógusa számomra kicsit kevésbé izgalmas, mint az utolsó néhány, de azért így is van jó néhány akció, amire érdemes odafigyelni. A 01-es kampány december 19-től január 20-ig tart. A lapozható katalógus ITT tekinthető meg.


Image Hosted by ImageShack.us

Seductive Musk EdT - 1499 Ft
Egyaránt új illat a Seductive Musk férfi és női változata is. Szerencsére mindkét oldal illatosított, így azonnal megismerhetjük őket. Nekem mindkét változat nagyon tetszik. Különösen a női, ami nagyon kellemes, tiszta és friss illat, melyben a rózsa, a pézsmás jegyek és a kaszmerán dominál. Most egy különleges akció keretében 1499 Ft-ért lehet mindkét illatot megvenni, amennyiben 3000 Ft értékben vásárolsz az újságból.


Image Hosted by ImageShack.us

Beauty Studio Artist szemkontúrzselé - 1199 Ft
Wonder Liner szemhéjtus - 1199 Ft
Én nem tudom elképzelni az életemet egy jó szemhéjtus nélkül. Tapasztalatból beszélek, mert nekem mindkét termék megvan, hogy ha tökéletes szemkontúrra vágysz, bátran válaszd ezek közül bármelyiket
. A szemkontúrzselét nagyon egyszerű használni, így ha még kezdő vagy, mindenképpen ezt próbáld ki. A Wonder Liner szemhéjtus pedig nagyon praktikus, hiszen a különleges applikátornak köszönhetően precízen húzható vele vékony és vastag kontúr is, a végeredmény pedig nagyon intenzív fekete lesz. Mindkét termék nagyon tartós!

Image Hosted by ImageShack.us

Extra fényes Palladium körömlakk - 999 Ft
A hőn áhított holo lakkok végre akcióban. Most érdemes lecsapni rá, mert eddig kedvezményesen is 1200 Ft körül volt az ára. Az én kedvencem a Reflecting Silver ányalat.

Image Hosted by ImageShack.us

Rose ékszertartó fogas - 999 Ft
Ez egy igazán praktikus és egyben látványos módja a rendszerett ékszertárolásnak. Egyaránt megvan a helye a nyakláncoknak, karkötőknek és fülbevalóknak is. Ha két db Very me terméket vásárolsz 999 Ft az ára, de önállóan is megveheted 1399 Ft-ért!

Image Hosted by ImageShack.us

Lip Spa Therapy ajakbalzsam - 699 Ft
Az egyik kedvenc Oriflame ajakbalzsamom, ami eddig csak színtelen változatban volt kapható, most három, enyhén színezett árnyalattal bővült. A kétkomponensű balzsam egyszerre védi, táplálja és ápolja az ajkakat, és 8-as fényvédő faktort is tartalmaz!

Image Hosted by ImageShack.us

Perfect alapozó - 999 Ft
Egy teljesen új termékkel bővült az Oriflame alapozó kínálata. A Perfect alapozó 999 Ft-ért lehet a tiéd, amennyiben az előző katalógusban 3000 Ft-ért vásároltál. A HydraFix-komplex technológiának köszönhetűen nagyon könnyed, szinte nem is lehet érezni a bőrön, emellett hidratál, és 25-ös fényvédőt tartalmaz!

Megjegyzés küldése