2013/11/19

NIVEA Q10 Energetizáló nappali arckrém

Image Hosted by ImageShack.us
Nivea Q10 plus energezizáló nappali arckrém

Ma a Nivea egyik új termékét szeretném nektek bemutatni - legalábbis, amikor elkezdtem használni, még igencsak újdonságnak számított, de valamiért eddig nem került fel a blogra. Félreértés ne essék, nem azért, mert nem szeretném, sőt a napi arcápolási rutinom része, de mindig olyan nehéz írásba foglalni az érzéseimet egy krémmel kapcsolatban. De természetesen megpróbálkozok vele, hiszen egy olyan termékről van szó, amit ajánlani szeretnék: a Nivea Q10 Plus Energetizáló nappali arckrém.

A Nivea Q10 Plus ránctalanító energetizáló arckrém egy 50 ml-s, porcelán kiszerelésben kapható. Gyakorlatilag a jól megszokott, minőségi Nivea megjelenés.

Az illata nem annyira érezhető, mint a legtöbb Nivea krémnél, de azért itt is megvan a már ismert és kedvelt Nivea illat. Miért is változtatnának, ha ez már annyira bevált?

A krém állaga sokkal tömörebb mint az általam használt krémeké. Mivel nekem zsíros bőröm van, ezért elsőre kicsit megijedtem, hiszen az általam használt krémek sokkal könnyebbek ennél, de meglepetésemre egyáltalán nem zsírosította a bőrömet.

Nagyon könnyen szét lehet kenni, és használat során az illata is jobban kibontakozik. Bár az elején szkeptikus voltam, de ahogyan a neve is mutatja, tényleg felélénkíti és energetizálja a bőrömet. Alkalmazása után kellemesen friss és hidratált érzésű lett a bőröm, ezért én kivétel nélkül minden reggel ezzel a termékkel (is) indítom a napot. Különösen bevált a ZH-k okozta stresszes, keveset alvós időkben.

Néhány másodperc alatt beszívódik, így tényleg ideális a reggel rohanáshoz. Elég néhány másodpercet várnom, és már kezdődhet is a sminkelés.

De miért is jó a Q10 koenzim? Ez egy bőrazonos koenzim, amely a bőr regenerálódásáért felelős. Termelése a szervezetünkben 20 éves kor után egyre inkább csökken, majd teljesen leáll, így nagyon fontos, hogy pótoljuk, ezáltal megőrizhetjük bőrünk fiatalságát.

Ti próbáltátok már ezt a krémet?

Image Hosted by ImageShack.us

9 megjegyzés

  1. Jó, hogy írtál róla, mert pont keresek egy krémet ami csinál is valamit- lásd Q10- de nekem is zsíros a bőröm sajnos, így eddig mindenféle 'felnőtt' krém taccsra vágja. Nem is értem, felnőtteknek miért nem csinálnak zsíros bőrre való ránctalanítókat stb....

    Szóval ezt kipróbálom, köszi

    VálaszTörlés
  2. Köszi az infót, én is nagyon gondolkoztam rajta, de így lehet hogy kipróbálom.
    Nekem is az a fő bajom, hogy ami ránctalanító krém is, az általában zsíros...Ami meg mattít, az tiniknek készült és nem ránctalanít...Én sem értem miért nem gondolnak a 30 feletti zsíros bőrűekre is...:-)
    Sheila

    VálaszTörlés
  3. Koszonom! En is eppen uj arckremet szeretnek kiprobalni, es bar csak 20 eves vagyok, betegesen felek as oregedestol,ezert nezek mostanaban egyre tobbet a q10es kremek fele. Nekem erzekenyebb, inkabb szarazabb a borom, de nivea arckremekkel eddig nem volt bajom, ezert batran probalkozom a markaval.:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki a gyógyszertári alapkrémet,nagyon szupi nem kell belöle sok ,ugy hamar felszivodik és szinte issza a böröd,nincs tele vackokkal és 141 ft az 50ml. :)

      Törlés
  4. Szuper, hogy megírtad a posztot! :) pont mostanában kerestem Nivea arckrémet, azt hiszem ez lesz a megfelelő! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is ki kell probáljam. Nagyon nem tetszik, hogy igy van, de juniusban betöltöm a 24-et és számithatok az apró ráncok megjelenésére.

    VálaszTörlés
  6. Húhh,én már rengeteg féle arckrémet kipróbáltam és szerettem a Níveát is mindaddig amig ki nem alakultak az öregedés elsö jelei :) na akkor aztán körültekintöbben vásároltam és már a Nívea krémek nem bizonyultak elég jónak pedig ittam a vizet ezerrel,szóval én inkább azt tanácsolom hogy próbáljátok ki a gyógyszertári Cremor Aqusos alapkrémet nekem az szinte kipárnázta a bőrömet és igy már sokkal jobban esik belenézni a tükörbe.50ml kerül 141 ft-ba,nálunk legalábbis.3-4féle hatóanyag van benne,és nincs tele kemikáliákkal ami ugye hosszabb távon öregíti a bőrt,hiába kellemes az illatuk.Én a krém elött a Müllerben kapható 2féle Lux szappant használom felváltva hol egyiket hol másikat és krémezem.Nagyon szép tiszta a bőröm azóta,és ki van simulva.Amíg szemkörnyékápolót is használtam,addig tiszta nyúzott voltam meg pattanásos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól hangzik ez a krém, lehet beszerzek belőle Anyumnak :)

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés