2013/10/31

Sminkek Halloweenre - Válogatás

Image Hosted by ImageShack.us

Kicsit sajnálom, hogy az utolsó pillanatban kezdtem hozzá a Halloween sminkek gyártásához, mert csak a végére tetszettek meg igazán. Vagyis nem az, hogy milyen ügyes vagyok, mert sajnos nincs így :D, de nagyon élveztem a kísérletezést és ezeket a kisebb átalakulásokat, na meg persze gyakorlat teszi a mestert (amitől én még nagyon messze vagyok). 
De sebaj, hamarosan itt a farsang és a Halloween is lesz még sokszor. :) Addig is ebben a posztban összegyűjöttem az eddigi sminkes posztokat, amik jól jöhetnek utolsó pillanatban is.


A képek címére kattintva találjátok az egyes sminkekhez tartozó bejegyzést!

Image Hosted by ImageShack.us

A Pop art az 1950-es évek egyik nagy irányzata, melyre jellemzőek az erős színek, az intenzív érzelmek és persze a sok-sok pötty, ami az én sminkemnek is az alapját képezte.

Image Hosted by ImageShack.us

Ez a Dark Angel smink nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá semmilyen különleges eszköz vagy termék, de mégis nagyon látványos. 

Image Hosted by ImageShack.us

Nem vagyok egy hatalmas nagy sminkes tehetség, de ez számomra az a smink, amivel a legjobban elégedett vagyok. Hasonlít a legutóbbi cicás sminkemhez, de ez inkább a csajos, "szexi" -vonalat képviseli.


Image Hosted by ImageShack.us

A We can do it felkiáltás a feminizmus egyik legnagyobb mottója volt, de először a második világháború folyamán használták, amikor a nők dolgozni kényszerültek. Ezt ötvöztem az ultra nőies pin up sminkkel.

Image Hosted by ImageShack.us

Ez a cicás smink sokkal inkább játékos, a linkre kattintva meg is nézhetitek, hogyan készül el.

Image Hosted by ImageShack.us

Ez a boszorkány smink a legutolsó és egyben legfrissebb sminkem. Szintén találtok videót az elkészítéséről.


Nektek melyik a kedvencetek?
Beöltöztök ma/hétvégén valaminek?

1 megjegyzés

  1. Úúúhh! :) Én is csináltam ma ilyen kis összeállítást és nálam is szerepelt a PopArt/képregényes smink ^^ Nagyon jó kis sminkek a cica különösen tetszik ^^ :)

    VálaszTörlés