2013/09/05

Oriflame mustra - 13. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

A C13-as Oriflame katalógus szeptember 5-től szeptember 25-ig érvényes. A lapozható katalógust ITT tudod megnézni. Lássuk milyen akciókra érdemes odafigyelni!

Image Hosted by ImageShack.us

Master Curl ívelt pillák szempillaspirál - 1199 Ft
A katalógus egyik nagy újdonsága a Master Curl szempillaspirál, aminek különlegessége, hogy sajátos technológiájának köszönhetően szálankét göndöríti a pillákat, így akár 43 %-kal íveltebb pillákat kaphatsz. Akár 14 órán át tart.

Image Hosted by ImageShack.us

Rúzsceruza - 1199 Ft
A rúzsceruzáról már láthattatok ITT egy tesztet. Extrém pigmentáltság és tartósság. Ezzel tudnám jellemezni. Aki nap közben nem akar bíbelődni új réteg felhelyezésével, annak mindenképp ajánlom. 
Extra fényes gyümölcsízű ajakfény - 1199 Ft
Egyszer az egyik katalógusban legendás ajkak néven futott, nálam azóta megmaradt ez a név. Tényleg ahogy a neve is mondja extra fényes, telis-tele rengeteg csillámmal, így igazán feltűnő ajkakat eredményez. Emellett nagyon finom az íze (nem mintha megennénk, de tudjátok, hogy van ez :D)

Image Hosted by ImageShack.us

Oriflame Beauty sminkalap - 1299 Ft
Oriflame Beauty Studio Artist alapozó - 1299 Ft
Oriflame Beauty Studio Artist porpúder - 1499 Ft
Tökéletes arcbőr három lépésben kevesebb mint 5000 Ft-ért! A sminkalap előkészíti a bőrt az alapozásra, használata egyenletesebb bőrfelszínt eredményez. A 15-ös fényvédőt tartalmazó alapozó segítségével tökéletes és matt arcbőrt kapunk. Végül jöhet a fixálás a porpúderrel, ami bármilyen bőrszínre tökéletes.

Image Hosted by ImageShack.us

Giordani Gold bronzosító gyöngyök - 2199 Ft
Imádom ezt a terméket, mert sok különböző árnyalatú gyöngyből áll, így a végeredmény mindig valahogy más és nagyon kellemes lesz. Kedvencem a Natural Radiance, mert a bronzos árnyalatok mellett üde rózsaszínt is tartalmaz.
Giordani Gold púderecset - 1299 Ft
Ha napközben is szeretnéd magaddal hordani a gyöngyöket, vagy bármilyen púdert és pirosítót, ez az ecset tökéletes választás, mert a feje visszatolható, így nyugodtan be tudod tenni a táskádba, anélkül, hogy a szálakat tönkretennéd.

Image Hosted by ImageShack.us

Oasis Edt - 1399 Ft
A kora nyári katalógusok egyikében jelent meg az Oasis termékcsalád. Akkor mindkettő EdT-be beleszerettem, és gyakorlatilag most sem tudom eldönteni, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni, de 1399 Ft-ért akár mindkettőt megéri beszerezni!

Image Hosted by ImageShack.us

Giordani Gold Incontro arcpirosító - 2599 Ft
A Giordani Gold Incontro termékcsalád az előző katalógusban mutatkozott be. Nekem már akkor nagyon megtetszett ez az arcpirosító, a bronzosító gyöngyöknél már említett okok miatt. Ez a termék is több színből áll, így kedvünkre játszadozhatunk vele. A végeredmény üde, bájos orcák. 

Image Hosted by ImageShack.us

Liselotte Watkins bögre - 1499 Ft
Kávé őrülteknek igazi must have ez a hordozható Liselotte bögre. Praktikus és emellett egyedi is.

Image Hosted by ImageShack.us

Nature Secrets sampon és balzsam búzával és kókusszal - 599 Ft
Gondolom nem vagyok egyedül az állandó kókusz őrületemmel. Amellett, hogy ezeknek a termékeknek iszonyú finom illatuk van, hatékony táplálást biztosítanak a száraz, igénybevett hajnak.

Image Hosted by ImageShack.us

Swedish Spa testradír - 1199 Ft
Ősszel különösen fontos az elhalt hámsejtek eltávolítása. Egy bőrradír segítségével felfrissíthetjük a vérkeringésünket, és emellett selymes puha tapintású bőrt kapunk.


Aimi testpermetek - 999 Ft
Amióta megjelent teljesen beleszerettem az Aimi cseresznyevirágos testpermetbe. Mivel akkor sokalltam érte az 1700 Ft-os árat, nagyon-nagyon megörültem ennek a 999 Ft-os akciónak. Sajnos csak akkor él, ha 5000 Ft értékben vásárolunk az újságból, így érdemes másokkal összedobni a rendelést. Mivel a mini katalógusban elég gyakran és gyorsan fogynak el az akciós termékek, nem árt sietni!

6 megjegyzés

  1. Az Aimi testpermet engem is szerelembe ejtett :D Annyira letisztult, elegáns és kifinomult. Igazán nőies. :)

    http://azalanyblogja.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Szeretem az oriflame termékeket, csak úgy sajnálom, hogy kb lasszóval kell fogni a tanácsadónőket, mert felénk pl egy sincs :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen. Itt is eléggé az A-t nyomják. Merre laksz ? Én Esztergom környékén tudnék segíteni rendelésben.

      Törlés
  3. Nekem az Oasis parfüm előző változata van meg és nagyon fini!!! Jók ezek a rúzsceruzák :3

    VálaszTörlés
  4. Én most, hogy tanácsadónő lett belőlem, egyre több Oriflame-es terméket próbálok ki, és meglepően jók. Én nagyon szeretem őket! :)

    VálaszTörlés