2013/09/24

Mexx parfümbemutatón jártam

Image Hosted by ImageShack.us

Mint ahogyan azt már bizonyára tudjátok, nemrég megrendezésre került a Mexx Energizing parfüm bemutatója, amire a Prestige Products jóvoltából én is meghívást nyertem. Mivel egy nagyon szuper esemény volt, ez a mai poszt egy kis élménybeszámoló lesz.


A rendezvény egy nagyon hangulatos helyen, a Pastrami étteremben került megrendezésre. Mint mindig, most is nagyon szuper volt találkozni a többi bloggerrel, csak hogy néhányat említsek Bikira blog, The very style blog, Girls' corner, Glamour everything, Beauty by Mia és még sokan mások. :)

Először magáról a Mexx márka történetéről hallhatunk néhány érdekes infót. Például tudtátok, hogy a Mexx 1986-ban jött létre a holland Moustache és Emanuelle márkákból? A Mexx név a két márka kezdőbetűjéből és az "XX" csók jelzésből jött létre. Ezért is a márka szlogenje, hogy ,, Minden egy csókkal kezdődött". 

A Mexx parfümök nemrég egy teljes átalakuláson mentek át. Már egy egységes külsővel várják a vásárlókat a boltok polcain. 

Image Hosted by ImageShack.us

Ezután megismerkedhettünk a színek fontosságával, ugyanis egy színtanácsadó mutatta be nekünk, hogy melyik évszaktípushoz milyen színek illenek. Szuper kis prezentáció volt, nagyon szemléletes példákkal a sztárvilágból. (De sajnos még most sem tudom, hogy melyik évszakhoz tartozom... :( )

Ezután egy gyors kvízt kellett kitöltenünk, és a helyes válaszolók közül ketten személyre szabott színtanácsadást kaptak ajándékba. Sajnos én most sem voltam a szerencsések között (bár már azért szerencsés voltam, hogy ott lehettem :D ), a nyerteseknek biztos egy újabb szuper élményben lesz részük.

A parfüm bemutatása egy kötetlen beszélgetéssel zárult, így végre lehetőség nyílt, hogy azokkal is beszélgessünk, akiket eddig csak a monitor előtt láttunk. 

A Prestige Products csapata nagyon közvetlen és kedves volt. Abszolút pozitív élmény volt, látszott, hogy érdekli őket a véleményünk és kíváncsiak a mi gondolatainkra is.

Image Hosted by ImageShack.us

Nem távoztunk az eseményről üres kézzel. Megkaptunk az új Mexx Energizing parfüm férfi és női változatát is. Mint láthatjátok ez már a megújult külső. Nagyon feltűnő és letisztult. 
A mottó pedig nem más mint: Töltődj fel energiával!

A női illat gyümölcsös, virágos és fás jegyeket tartalmaz. Nekem elsőre kicsit töménynek hatott, de aztán ahogy bontakozik ki, sokkal lágyabb lesz. Érezhető benne a narancs, a görögdinnye, a rózsa, a rózsaszín guava valamint a szantálfa. 

Meg kell mondjam a férfi változat nekem sokkal jobban elnyerte a tetszésemet, így remélem a barátom sokszor fogja használni. Egyébként nagyon örült neki. :) A narancs, a grapefruit és a pacsuli dominál az illatokban.

A márka két arca James Blunt és Maria Gregersen dán modell.

Image Hosted by ImageShack.us

Szuper ajándék volt ezenkívül a Travolo is, aminek nagyon örültem, hiszen már régóta fájt rá a fogam. A Travolo egy 5 ml-s apró kapszula, amit tetszés szerint feltölthetünk kedvenc parfümünkkel, így elég ezt bedobni a táskánkba és nem kell mondjuk a nagy 50 ml-s kiszerelést magunkkal cipelni. Az olyan "táska-agyon-pakolóknak" mint én, nagyon hasznos kis holmi.

Image Hosted by ImageShack.us

Szuper kis esemény volt, nagyon örülök, hogy részt vehettem! :)

2 megjegyzés

  1. Jó poszt lett,örülök,hogy egy ilyen nagyszerű és jó hangulatú esemény keretén belül ismerhettelek meg téged és a többi csajszit :)

    VálaszTörlés
  2. Én is, és remélem sok ilyen lesz még :P (Természetesen akkor is szükség lesz a közlekedési tudásodra :D :D :D )

    VálaszTörlés