2013/08/09

VIDEÓ - Smink hétköznapokra


Még magam sem hiszem el teljesen, de végre elkészült az első sminkes videóm. Már annyiszor próbálkoztam, és Ti is rengetegszer kértétek, így remélem tetszeni fog nektek. Várom az észrevételeket és az építő jellegű kritikákat illetve, ha van ötletetek, hogy mit látnátok szívesen, akkor azt is írjátok meg. Elsőként egy egyszerű, hétköznapi sminket hoztam nektek, akár Back to school-nak is mondható. Ahogy ígértem a Max Factor Wild kollekció termékeit használtam hozzá. :)
HD minőségben nézzétek!

23 megjegyzés

  1. izgultál? mert egy picit remegett a kezed...:D egyébként nagyon jó lett a videó, mondjuk először kicsit furcsálltam, hogy nem beszélsz, eddig inkább csak olyan sminkes videókat néztem:) de így is minden pontosan követhető volt, és nagyon szuper lett a smink:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nem izgultam, de sajnos mindig borzasztóan remeg a kezem :S :S Örülök, hogy nem zavaró, hogy nem beszélek. Úgy gondoltam, így gyorsabb lesz. :)

      Törlés
  2. a zenétől be lehet csavarodni a végére :((( amugy a smink az szép lett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a zene sajnos nagyon rossz... :S Eredetileg egy Justin Timberlake szám ment alatta, de a youtube szerzői jogok miatt leszedette... Így csak beépített hangokból tudtam utána válogatni :S

      Törlés
  3. sztm is baromi idegesítő a zene a végére már...de a vidi jó :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lett a smink, te is gyönyörű vagy, első sminkelős videónak nem rossz, de azért van még min javítani szerintem. Pozitívumként a fényeket tudnám kiemelni, azok nagyon jók. De a zene... Mikor már ötödszörre indult újra ugyanaz a dallam, abban a pillanatban némítottam le, mert nagyon idegesítő volt. Engem viszont nem csak ez zavart. Rengeteg sminkvideót végignéztem már, és az az általános tapasztalat magammal kapcsolatban, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hogy inkább azokat a videókat nézem szívesen, ahol beszél is a lány sminkelés közben. Személyesebb hangulata van ezáltal, igaz, hogy a youtube sminkvideókon nevelődött társaimnak már nem lehet nagyon újat mondani, de akkor is jobb, ha a sminkelő lány mondja is közben, hogy mit csinál. Úgy még talán a folyamatosan ugyanazon dallamú háttérzene is kevésbé idegölő, mert halkabban szól-háttérzeneként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zenével kapcsolatban csak ismételni tudom magamat, nem ez volt az én választásom, de a youtube leszedte az eredeti zenét. :S
      Én személy szerint jobban szeretem a beszéd nélküli videókat, hiszen ugyanazt mondják el, amit már amúgy is látok, illetve ezek a videók sokkal rövidebbek is. De persze csinálok majd olyat is, ami alatt beszélek. :)

      Törlés
    2. Értem, és sajnálom, hogy nem tudtál olyan zenét alátenni, amit szerettél volna. De akkor inkább tényleg beszélősnek kellett volna lennie, felesleges szövegelés nélkül, csak a lényeget elmondva. Valahogy úgy vagyok vele, hogy egy bloggert sokkal közelebb érzek magamhoz, ha hallom és látom beszélni, mert ezzel sok lejön a személyiségéből, és így közvetlenebb viszonyt tud kialakítani követőivel. De ha te nem szeretnél ilyen videót, azt is megértem. Megmondom őszintén, két okból nyitottam meg a videót, az egyik az, hogy szeretem, ahogy sminkelsz, a másik, hogy én is nagyon kíváncsi lennék a hangodra. :)

      Törlés
    3. Egyébként a csatortnámon van fennt 2 régebbi haul videó, ahol beszélek, de a közeljövőben is készülök ilyesmivel. :)

      Törlés
  5. Feher Imola-Emilia8/09/2013 6:33 du.

    Nekem tetszik nagyon, nézném már a következőt! :-)) Élvezem, mert én sem tudok szájhúzogatás nélkül szempillaspirálozni, probáltam már de lehetetlen :-) Csak igy tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A spirálozós résznek pedig a legnagyobb részét kivágtam, mert nem tudok, csak nyitott szájjal spirálozni :D :D

      Törlés
  6. Én is meglepődtem, hogy nem beszélsz, de majd reméljük legközelebb :) A zene engem nem zavart :)

    Mivel én nem szoktam teljes sminket hordani, így nem nagyon érdekelt az a része, inkább az, hogy ebből is lejön egy rész, a személyiségből, ebből is látszik a személyiség egy darabkája. Kíváncsi leszek a következőre :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is tetszett a videód, azért is nyitottam meg, mert kíváncsi voltam a hangodra.. :o) De így is tetszett, követhető volt, és gyönyörű a tusvonalad! :)

    Egyébként én a külföldi sminkvideóktól tudok a falnak menni, mikor egy smink előtt félórás felesleges rizsázás van.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Igen.. pl. Dulce Candy.. :D :D őt imádom, de sokszor tekerek bele :D

      Törlés
  8. Hát nah igen a zene tényleg nem a legjobb választás. :) Előfordul. :) Nekem tetszik, hogy megmutogatod, hogy mit használsz, hogy néz ki, nem csak egy kép van bevágva, vagy bemutat a kamerának, közben tök fehér az egész, mert visszaveri a fényt. Szóval ez tök jó. Viszont az arcod megvilágításánál ez a fényvisszaverős dolog előfordul, főleg az elején.

    Egyébként tetszik a videó. :) Ügyes vagy. :) :) :)

    VálaszTörlés
  9. Kár, hogy nem beszéltél, de biztos brutál meló lehetett így is. Én képtelen lennék videót csinálni.:D Nagyon szuper, nekem a zenével sem volt bajom.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre valaki!!! :D :D :D Az biztos, hogy sok meló volt vele, meg persze jó néhány ideggörcs :D

      Törlés
  10. Szerintem is nagyon jó lett a videó, a tusvonalad pedig gyönyörű. Nekem mindig másképp sikerül, de azt hiszem, a videód alapján most már jobban fog menni :-) Szerintem is jó, mikor beszélnek alatta, pl. a Michelle Phan-os megoldást nagyon szeretem, amikor utólag mondják rá. Akkor tuti nem lesz hosszabb, meg nem kell egyszerre a kamerára, sminkre és beszédre is figyelnia videó alatt. Csak gondolom nehezebb és időigényesebb külön hangot is készíteni hozzá... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Szerintem majd kipróbálom mindkét megoldást, és mindenki eldöntheti, hogy melyik a jobb. :)

      Törlés
  11. nagyon jó lett a smink csak azt hiányoltam hogy az ajkaiddal kevesebbet foglalkoztál egy kis alapozóval vagy szájceruzával tartósabbá teheted a rúzst vagy a szájfényt és teltebbé teheted az ajkad. vagy egy kis ajakbalzsammal egyenletesebbé:P de amúgy nagyon tetszik^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy hétköznapi sminknél nálam ennyi elég az ajkakra. :) A videő előtt már előzetesen ajakbalzsamoztam, azt soha nem hagynám ki. :)

      Törlés