2013/08/10

TESZT - Termálvizes Vichy arckezelés

Image Hosted by ImageShack.us

Ma a Vichy termálvizes arckezeléssel kapcsolatos tapasztalataimat hoztam nektek. A kezelés három termék használatából áll: egy micellás arclemosóból, Vichy termálvízből illetve egy bőrfeltöltő arckrémből. A képen látható Thermal Spa box így ebben a formában kereskedelmi forgalomban nem kapható, viszont minden darabot teljes méretben meg tudtok vásárolni.

Image Hosted by ImageShack.us

Vichy Pureté Thermale 3in1 micellás szerkezetű bőrnyugató arclemosó

Az arckezelés első lépése a micellás szerkezetű 3 az 1-ben arclemosóval történik. Először a szokásos sminklemosómmal eltávolítom a sminket, majd ezután használom ezt az arclemosót egy vattakorong segítségével. Eltávolítja a szennyeződéseket illetve az esetleges smink maradványokat is, így tényleg tökéletesen tiszta arcot varázsol. Bár tartalmaz parfümöt, az illata egyáltalán nem érezhető. Nem szárítja vagy zsírosítja a bőrt, és sok arclemosóval ellentétben nincsen erős alkoholos illata. Kellemesen megnyugtatja a bőrt.

- Vichy termálvízben gazdag
- Nem komedogén
- Hipoallergén
- Bőrgyógyászati és szemészeti felügyelet mellett tesztelt
- Érzékeny bőrre és szemre kifejlesztve
- Semleges p.H-val


Image Hosted by ImageShack.us

Vichy Termálvíz

Ezután a következő lépésként a Vichy termálvizet kell használni, amit a szórófejes kiszereléssel könnyedén magunkra tudunk spriccelni. Gyakorlatilag az előző napok óriási hőségében egész nap fújkáltam volna magamra, mert a napom fénypontja volt az a hihetetlenül frissítő érzés, amit ez a termálvíz nyújtott. Azonnal megnyugtatta és hűsítette a bőrömet. 15 különbözői ásványi anyagot tartalmaz, melyek megerősítik a bőr védőerejét, és felgyorsítják a bőrsejtek regenerációját.

- 100 %-osan tiszta, természetes aktív hatóanyagok
- Hipoallergén
- Illatanyagmentes
- Tartósítószer mentes

Image Hosted by ImageShack.us

Aqualia Thermal Spa éjszakai arckrém

Utolsó lépésként következik az Aqualia Thermal Spa éjszakai arckrém, amely bőrfeltöltő tulajdonságaival harcol a fáradtság jelei ellen. Nagyon kellemes illata van, és könnyed, krémes textúrával rendelkezik. Az első alkalommal kicsit sokat használtam belőle, és nagyon bezsírosította a bőrömet, így aki zsírosodásra hajlamos, annak elég nagyon-nagyon pici mennyiség is. A következő alkalmakkor már csak egy hangyányit használtam belőle, és meglepő módon elég volt az egész arcomra. Nagyon jól hidratál, megnyugtatja a bőrt. A használata után sima, kellemes tapintású lett az arcom.

- Hipoallergén
- Bőrgyógyászatilag tesztelt
- Paraben-mentes
- 15 ásványi anyagot tartalmaz


Összességében nekem nagyon tetszik ez a Vichy termálvizes arckezelés, mert úgy érzem, hogy az arcbőröm teljes körű táplálást kapott. Az első lépéssel alaposan megtisztítottam, majd a termálvízzel felfrissítettem, végül a Thermal Spa ackrém tökéletesen hidratálta a bőröm.

Megjegyzés küldése