2013/08/01

Körmös Haul - eBay, Born Pretty Store, Sammydress

Image Hosted by ImageShack.us

Ahogy ígértem, ebben a posztban megmutatom nektek mindazokat a körmös dolgokat, amiket az utóbbi időben rendeltem. Most, hogy a szünet miatt több időm van, szívesen pepecselek kicsit többet a körmeimmel, így beneveztem néhány dologra, amiket már régebb óta ki szeretnék próbálni. Lássuk is, mik ezek. :)

Image Hosted by ImageShack.us

5 db kétvégű pöttyöző  - 1.49 $ - INNEN

Imádom a pöttyös körmöket. Végre van mi felváltsa az én házi pöttyözőmet, ugyanis eddig egy ceruza tompa hegyét használtam. :D Praktikus kis dolog, ha nincs más, viszont ha kicsit erősebben nyomtam rá, ott maradt a ceruza nyoma, így szuper, hogy végre nem lesz ezzel gondom. Kevesebb mint 400 Ft-ért 5 db pöttyözőt kapunk. Egyik oldaluk ugyanolyan nagyságú, a másik oldalt eltérő végek vannak, hogy könnyen lehessen kisebb-nagyobb pöttyöket csinálni. Pluszpont a tároló tasakért!

Image Hosted by ImageShack.us

Strasszok vegyes színben - 1 $ - INNEN

Régóta a kívánságlistámon vannak ezek csillogó strasszok és matt díszítők. Eddig még egyszer sem használtam ilyet, így várom a tippeket, hogy mivel érdemes ezeket felrakni, hogy tartósak maradjanak.
A linkre kattintva csomó különböző díszítőt találtok 1 dollárért, érdemes válogatni. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Matt díszítők - 1 $ -  INNEN 

Image Hosted by ImageShack.us

Körömnyomda - 2.29 $ - INNEN

Mindig csodálattal néztem a körömnyomdás körmöket. Nulla kézügyességel gyönyörű designokat lehet vele készíteni. Már régóta szerettem volna venni egyet, és amikor megtudtam, hogy ez egy nagyon jó fajta, azonnal ment is a kosaramba. A nyomda része annyira brutálisan puha, mintha nem is gumi, hanem valamiféle zselé lenne. Alig várom, hogy kipróbáljam. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Körömnyomda lemez - 0.99 $ - INNEN

Érdekes, hogy ez volt az első olyan dolog, amiből nem találtam megfelelőt ebayen. Onnan leginkáb úgy éri meg venni, hogy egyszerre rendelsz kb. 20 darabot kicsit nagyobb pénzbefektetéssel. Mivel még kezdő nyomdázó vagyok, nem akartam egyszerre egy egész pakkot berendelni, hátha nem is válik be, illetve szerettem volna én magam kiválasztani a mintákat. A Born Pretty Store-nál 0.99 $-ért lehet hozzájutni jobbnál jobb lemezekhez, így én onnan válaszottam. Ez a kettő azóta már kikerült az 1 dolláros akcióból, de még mindig szuperek vannak.

Image Hosted by ImageShack.us

Körömnyomda lemez - 0.99 $ - INNEN

Image Hosted by ImageShack.us

Körömnyomda lemez - 1.19 $ - INNEN

Nemrég első alkalommal rendeltem a Sammydressről. A rendelésem végén még válaszottam egy lemezt, hogy kerek szám legyen a végösszeg. Szintén nagyon jó ár érte az 1.19 $, viszont a képen egyáltalán nem ezek a minták szerepeltek. Írtam az oldalnak, remélem észreveszik a hibát, és küldenek egy másikat. :S

13 megjegyzés

  1. a legutolsó mintalemez nekem is megvan, csak essencéktől :) jó dolgokat rendeltél, várom a különböző manikat :)

    a BPS-en pedig tényleg érdemes figyelni az egy dolláros mintalemez akciót, kb hetente váltogatják a mintákat az akcióban, én is rendeltem, kb két hete érkezett meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már most is vannak kiszemeltjeim :D Ingyenes szállítás ellenére meglepően gyorsan megérkeztek a lemezek :P

      Törlés
  2. a kövek meg úgy maradnak szépek és tartósak, ha a már kész megszáradt lakkra festesz egy átlátszó réteget és abba nyomod bele ..nem csak rárakod hanem tényleg bele is nyomod..:) nekem így akár 3 napig is kibírják hiába mosok hajat vagy mosogatok.:))

    VálaszTörlés
  3. Szép kis gyűjtemény :D Én a köveket a színes körömlakk rétegbe szoktam belenyomni, és ráfesteni az átlátszó fedőlakkal, így nekem általában addig megmaradnak, amíg a lakkot magát le nem szedem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen, még a gumis díszítőknél én is ezt csináltam, de sajnos így sem maradtak meg túl sokáig :S

      Törlés
  4. Nagyon jó dolgokat rendeltél (ugyanezeket nézegetem egy hete eBay-en :D ) De eddig mindig lebeszéltem magam,majd inkább egyszerre veszek több dolgot októberben, ha megjön az ösztöndíj :D Bár elég nagy a csábítás... :) Nagyon érdekel a körömnyomda. Azt lehet, hogy megrendelem még mostanában :) Nem csinálsz róla tesztet mostanában? :) Ha igen, akkor nagyon szépen köszönöm ;)
    És lenne még egy kérdésem is. BPS-en ingyenes a szállítás? Valamint PayPal-lal lehet fizetni? Előre is köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint megtanulom használni a körömnyomdát, lesz róla teszt :D Eddig irtó béna vagyok :D
      BPS-en ingyenes a szállítás és lehet fizetni PayPal-lal :)

      Törlés
  5. A pontozószett nekem is megvan, illetve egy nagyobb kiszerelésű strassz készlet is. Körömnyomda lemezből tényleg elég gyér az ebay választéka (legalábbis elérhető árban), egy 5db-os készletet rendeltem most, amihez jár nyomdázó és kaparó is, de nem a legjobbak, így megrendeltem mellé ezt a feketét is, ami Neked van. Az Essence nyomdával elég jól elvagyok, bár annak is a kemény nyomdázója miatt egy szenvedés a normális használata :(

    VálaszTörlés
  6. Megmutatod v teszel majd fel légyszi,h az a pecsételő vagy nemtom az a nyomdacuccot(ragasztószerűt),h kell használni?Kivi lennék,m akkor lehet,h én is rendelek.: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, lesz majd róla poszt, de még először nekem is meg kell tanulnom a használatát :D :D

      Törlés
  7. Szia!
    Van olyan lehetőség sammydressen, h pár nap alatt megérkezzen Magyarországra a rendelt termék?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! De jó pénzért, mindent :D
      http://www.sammydress.com/m-article-id-39.htm
      Expedited shipping, ára a rendelés súlyától függ. Én egy óránál néztem meg, ott kb. 22 dollár lenne.

      Törlés