2013/07/23

TESZT: Oriflame Studio Artist szemkontúrzselé

Image Hosted by ImageShack.us

Mára egy kis újdonságot hoztam nektek, méghozzá az Oriflame Studio Artist szemkontúrzselét, amit a továbbiakban csak zselés szemhéjtusnak fogok hívni, mert az eredeti nevéről a szemkörnyékápolók jutnak az eszembe. :D Nagy-nagy sajnálatomra kifogytam a Max Factor Colour X-pert vízálló szemhéjtusból, amit egyszerűen imádtam. Mivel pont most jött be ez a termék az Oriflame-nél, és akciós is, úgy gondoltam kipróbálom, hogyan is válik be.


Maga termék egy picike 3 grammos kiszerelésben érkezik. Masszív üvegcsében, jól záródó műanyag kupakkal. Jár még mellé egy extra mini ferde ecset is, ami szerintem teljesen használhatatlan. Maximum vészhelyzetekre a táskámba tartom, de nem hiszem, hogy bármilyen gyakorlati haszna lenne. Túl kicsi ahhoz, hogy precízen lehessen használni. Ettől függetlenül nem ért csalódás, mert már a katalógusban tudtam, hogy nem lesz túl praktikus.

A zselé állaga nagyon könnyű, egészen krémes, így nagyon egyszerű felvinni az ecsetre, majd a szemhéjra is. Nagyon kis mennyiség is elég belőle. Szép, egyenletes vonalat lehet vele húzni, aminek a színe elég erős fekete, de teljesen intenzívnek nem mondanám. 
Bár az Oriflame azt mondja, hogy akár 24 órán át is tart, ez nincs teljesen így. Egyrészt ki az, aki azt akarja, hogy 24 órát át rajta legyen egy szemhéjtus? (Jók ezek a szlogenek, de jobb lenne ha valami hihetőt és használhatót találnának ki.) Kb. 6-7 órát a legnagyobb hőségben is kibír, viszont utána elkezd maszatolódni. Felkenődik a szemhéjra is, ahol szürke nyomot hagy, és kezdi elveszteni az éles kontúrjait is.

Összességében tetszik, de azért nem vagyok teljesen elájulva. Könnyű használni, szép lesz a végeredmény, de lehetne kicsit tartósabb is. 5/4

Ti próbáltátok már?


Image Hosted by ImageShack.us

12 megjegyzés

  1. Nekem egyelőre van még a saját, jól bevált zselémből, de tetszik, ha elfogy, kipróbálom. A kánikula végével, vagy ősszel már talán jobban bírja majd ez is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is a hűvösebb időben nem lesz vele gond :)

      Törlés
  2. Ez nincs meg, de a vonal alapozóját nagyon szerettem, van még belőle, de nem a nyári bőrszínemhez való, illetve mostanság szeretek alapozókkal kísérletezni, így nem csak azt használnám eleve, ami mellette szól, az a fényvédő, hasonló árkategóriában egyikben sincs talán. Viszont a fedése az nem annyira erős, nekem nemigazán van pattanás, vagy kipirosodás, így teljesen megfelel.

    Ez a tus szimpatikusnak tűnik, én még anno Catrice-t vettem, de lehet egy életre elég lesz, amennyit használom, szeretem a tust, de reggelente nincs kedvem pepecselni vele, viszont jól bírja, nem maszatol, és eléggé tartós is, a fedésével sem volt eddig semmi bajom.

    Esteleg még a Giordani Goldos sminkalapot próbáld ki ha van kedved, nekem bevált :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet kipróbálom a sminkalapot, már régóta szemezek vele. Nekem Giordani Goldból alapozóm van, most nem jut eszembe a neve, de az, amelyiknek színátmenetes az üvege. Az is nagyon szuper! :)

      Törlés
  3. húú az a szép tusvonal! :)

    VálaszTörlés
  4. Your eyes look amazing. As much as I love a dramatic eye I have to admit that I seldom wear eye makeup other than mascara. I just can't seem to master it. Maybe I need to spend a weekend practicing.

    Tracy @ www.sunnydaystarrynight.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. I couldn't imagine my life without a good eyeliner. I just love the 'cat-eye' look! :P

      Törlés
  5. én mindenhol azt olvastam, hogy nem jó, mert alig bír 1-2 órát a szemhéjon és nagyon gyorsan maszatolódik. most kicsit megzavartál ezzel a 6-7 órával, mert az egész jónak mondható. én még mindig az essences zselés tust használom, azt nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem bírta annyit, direkt mértem.. :D :D Lehet, hogy akiknek csak 1-2 órát bírja, sokat nyúlkálnak a szemükhöz.. vagy nem tudom :D :D

      Törlés
  6. még nem próbáltam oriflame-es sminkeket, de lassan nekiállok rendelni, lévén, hogy tanácsadónő lettem :) szerintem majd egy ilyenre is szert teszek, mert az essence zselés tusom amúgy is beszáradt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is tanácsadó vagyok. Így a kedvezménnyel jó pár dolgot megéri megvenni :P

      Törlés