2013/07/27

OOTD - Little Red Dress



Amikor először megláttam ezt a ruhát szerelem volt első látásra, hiszen hétköznap is megállja a helyét, de a megfelelő kiegészítőkkel tökéletes alkalmi öltözet is lehet. Az anyaga nem kimondottan nyári, kicsit vastagabb, de pont ezen mutat legjobban az érdekes mintázata, ami csak egész közelről látszik. (ITT közelebbről is meg lehet nézni). A mérettel kicsit vigyázni kell, mert nekem legtöbbször XS-es szokott kelleni, de mivel itt S volt a legkisebb, azt rendeltem meg. Nagyon passzos, egy kajaevő versenyt már tuti nem bírna, így viszont legalább egy kicsit karcsúbb alakot csinál. :D









Ruha - INNEN
Táska - H&M
Cipő - Invázió
Óra - Michael Kors
Nyaklánc - ebay
Napszemüveg - INNEN

14 megjegyzés

  1. Szép jacquard ruha :) Az lesz benne a legjobb, hogy egy kardigánnal, és egy vastag harisnyával, bokacsizmával ősszel is felveheted, hiszen vastagabb az anyaga :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon durva hajad van!!! Hogy csinálod, hogy ilyen szép dus soreny? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, a blogon olvashatsz a hajápolási rutinomról :)

      Törlés
  3. Fruzsi, Neked mindig olyan szépek az outfit képeid:)

    VálaszTörlés
  4. soreny:)) tenyleg szep hajad van:)

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen csodaszép vagy!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű vagy a képeken és nagyon jól áll a piros szín! :)

    VálaszTörlés
  7. szia Fruzsi!
    nekem is nagyon tetszik ez a ruha de sajnos már nem lehet kapni :( tudnál esetleg ajánlani ilyen fajta ruhát mint ami a képen van?hétköznapias ,csinos de mutatos darabot ami felül tapad de alul lenge és a szoknya ilyen fazonú és méretű?előre köszönöm a segíséget! :)

    VálaszTörlés